Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs még barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még barátom?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, most vagyok 11.-es, és még nem volt barátom. Nem értem mi a baj velem. Jó tanuló vagyok, modellkedem(szóval annyira csúnya már csak nem lehetek) nem vagyok nagyon szerény, de az a nagyszájú se. Kb havonta egyszer megyek el bulizni vagy iszogatni a haverjaimmal. Sok fiú barátom van, akik már volt, hogy vallottak nekem szerelmet, de egyik sem tetszett nekem. Viszont aki nekem tetszik, az le se szar. Kicsit szeretethiányos vagyok, de ez egyáltalán nem látszik meg a viselkedésemen. Van humorérzékem, de lehet velem mélyebb dolgokról is beszélni. Néha kicsit makacs vagyok, és van, hogy nem engedek a nézőpontomból, de mindig törekszem kompromisszumra. Szeretek rajzolni, festeni, olvasni, hobbiból lovagolok és szeretem az állatokat.

Külsőleg: 165 cm vagyok körübelül, hosszú barna hajam van. Sportos vagyok.

Tudom, hogy az elején fiúk terén nagyok voltak az elvárásaim, de azokból már régen lejjebb adtam. Viszont ahhoz még mindig ragaszkodom, hogy nem jönnék össze olyannal, aki külsőleg nem vonz. Legyen magasabb nálam, meg nem szeretem azokat a nádszál fiúkat, akik még nálam is vékonyabbak. Kb már csak külsőleg ennyi amit szeretnék, szerintem ezek annyira nem nagy elvárások. Meg hogy legyen idősebb nálam.

Legjobb lenne, ha 18-25 között lenne. Ennyire nem szeretik a férfiak a fiatalabb lányokat? Szerintetek miért nincs még barátom? Min kellene változtatnom? Köszönöm, hogy elolvastad, még ha egy kicsit hosszú is lett, és ha van valami ötleted nem tartsd magadba. 17/l

2018. okt. 29. 15:27
 11/94 A kérdező kommentje:

Azt már megszoktam, hogy ha megemlítem, hogy modell vagyok, mindenki nagyképűnek hisz. Mint mondjuk az 1es is. De szerintem ezt a modellkedést nagyon sokan félreértik, és azt hiszik, hogy csak magamutogatás.

Ki tudnád kérlek jobban fejteni, hogy mi olyan visszataszító és nagyképű az írásomban?

2018. okt. 29. 16:14
 12/94 anonim ***** válasza:
1-es vagyok)) Nem maga az írásod volt az, hanem az AMIT írtál. Arra vágysz hogy szeressenek, ha valaki meg szeretne és el is mondja neked figyelembe se veszed mert neked "nem jön be" :D Hát akkor mire vársz? Mit akarsz? Valami páwa hülyegyereket aki ágyba visz és ennyi voltál neki? Mert igy nagy eséllyel tényleg csak olyat fogsz találni.
2018. okt. 29. 16:16
 13/94 A kérdező kommentje:

Nekem sokkal jobban számít, hogy ki milyen belül, de azért ne áltasd már magad, szerintem neked sem mindegy, hogy hogy néz ki a barátnőd. És most elhordhatsz mindennek, de én akkor se akarok egy olyan fiút akit rossz megcsókolni, mert nem tetszik, a szexről már ne is beszéljünk.

2018. okt. 29. 16:17
 14/94 A kérdező kommentje:

Azoknál a fiúknál nem a külső miatt "nem jöttek be". Még bármelyik híres modell is irigykedne rájuk. Csak annyira hülyék voltak mint a segg. Hogy a focin kívül nem érdekelte más, hogy én miért festek, az gyerekeknek való, meg köszönjem meg, ha elhív sörözni. Az egyáltalán nem arról szólt, hogy néz ki, de te akarnál mondjuk egy ilyen barátnőt? Mert én ilyen barátot nem.

2018. okt. 29. 16:21
 15/94 anonim ***** válasza:
1es vagyok)) Azt mondtad több srác volt aki kedvelt, ennyi srác közül egy se? Hát nem tudom, én igazából 2 dolgot nem szeretnék, és ezzel nem akarok megsérteni senkit. 1-az ha egy lány nagydarab. Bármint a molett az szép, de van egy határ. A másik meg az ha valami magamutogató mindenemkintvan és hercegnővagyok stilus. Amúgy 17 évesen szerintem ráérsz, ennyire ne kattanj rá. Én is rákattantam hogy úgy se fog soha szeretni, de én egész életembe egyedül voltam se barátok se család semmi. És van okom gyűlölni és megölni magam. Ameddig te szerintem ráérsz még bőven. Ilyen korba amúgy is max kihasználni szeretnek meg elhitetni veled hogy szeretnek, aztán jön a koppanás.
2018. okt. 29. 16:22
 16/94 anonim ***** válasza:
46%
Hozzád nagyon nagyon nagyon,de nagyon nem való még egy 25 év körüli,ezt vésd is az eszedbe. Maradjunk annyiban,hogy férfihez nő való,hozzád meg még csak fiú.
2018. okt. 29. 16:26
 17/94 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok)) Igy van 16-os. Az a baj hogy már minden lánynak ilyen feltételei vannak, akinek van egy csöppnyi esze az azért akar idősebbet hátha az nem veri át mint a kis páwa gyökerek.. pedig szivesen lennék már lassan egy páwa barom bőrébe, hogy legalább kamuból de szeressen valaki.. De hát ez van. ilyenek lettek az emberek sajnos
2018. okt. 29. 16:28
 18/94 A kérdező kommentje:
Köszi. Nekem is van egy véleményem rólad, de nem akarok vitatkozni.
2018. okt. 29. 16:29
 19/94 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan leírhatod... Mindenkinek lehet véleménye. Csak azt mondom, ilyen elvárásokkal ne várd azt a fehér lovas herceget...
2018. okt. 29. 16:30
 20/94 A kérdező kommentje:
Miért? Hülye se vagyok, ronda se, úgyhogy szerintem olyan nagy csodákat nem írtam.
2018. okt. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!