Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti összejönnétek olyan duci lánnyal aki nem akar fogyni hanem még hízni?
Figyelt kérdés
Hogy miért az bonyolult, de családi beszólások meg egyéb dolgok miatt. Baj ha még ducibb akarok lenni? 15/L2017. febr. 22. 19:24
1/16 anonim válasza:
igen gond, mert az = az igénytelenségével, én megdolgozom a testyemért, szóval elvárható ez a nőnemű társaimtól is.
2/16 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék arra a "bonyolult" indokra.
3/16 anonim válasza:
Nem jönnék össze vele. Nekem olyan partner kell, aki odafigyel az egészségére.
4/16 anonim válasza:
Én a nagyon ducikra bukom.
volt csajom aoi 160cm es 120kg alkatu.
6/16 anonim válasza:
Igeen, imádom a duci lányokat :D 16/f
7/16 anonim válasza:
nekem is kifejthetnéd hogy mi az oka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!