Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem kellek egy lánynak sem?
Figyelt kérdés
Miért nem kellek senkinek? 14 éves fiú vagyok, de 31.03.2016-án 15 leszek. Jó tanuló vagyok, nem vagyok dagadt, de csontvázalkat se. Mindíg normális vagyok, legalább is igyekszem. Segítőkész vagyok. Gyakran segítek főleg a kiszemelt lánynak de valahogy sose kellek senkinek. Gyerekes, csont-bőr alkatúak viszik el előlem a lányokat. Mi lehet a gond? Már gondoltam rá hogy az iskola pszichológusától kérek tanácsot.
Majd idősebb leszel,akkor törődj ezzel..Iskolapszichológus??
Valamint ne önbizalomhiányos,általánosító,csalódott srác legyél,a magabiztosság vonzz engem egy srácban a legjobban.
Egyébként mindezt veled egyidősen mondom.Nem volt kapcsolatom,nem is akarok. Fiatal vagyok még ehhez,ráérek.:D
2016. jún. 12. 14:05
23/28 anonim válasza:
Én 17 vagyok :O.. Ilyen gondom nincs, mint neked, de én meg nem igénylem lány társaságát, mert nincs rá időm.. Minek neked ennyi idősen pár?? Nem értem az ilyeneket, haberkodj és majd később talán lesz valami belőle :3..
17F
2016. jún. 25. 00:18
24/28 Efnek válasza:
Egy baratom kisse kifacsart mondasaval elek ebben a helyzetben: Aki szeret az ugyis elfog. (Mondjuk o ugy gondolta hogy Aki szeret az ugyis elfogad de nem ez a lenyeg) IDEFIGYELJÉÉÉ 2 dolog 1 onbizalom . Most 26 vagyok 17 eves koromig nem volt csajom mert olyan hozzaallasom volt mint amilyennek most beallitod magad . Mostanra meg mar 5 eve egyutt vagyok baratnommel akit felesegul fogok venni. Ne nyilj meg maskonak foleg ne a lanyoknak(ertsd jol) nem egy konyv vagy hogy olvassanak beloled. Ha az elejen ellovod az osszes tuzijatekod mi marad a finalera?Ez egyenes ut ahoz hogy a baratzonaa kerulj vagy ami roszabb hogy szanalmas kis senkinek nezzenek, (nem valljak be peig ez igy van) 2 talald meg onmagad. Ez pedig veszettul nehez, en mondjuk hulye vagyok de csak az egyetemi eveim latt kezdtem igazan raeszmelni arra hogy ki vagyok, milyen vagyok, es milyen akarok lenni. Mirt nehiiz es fontos ez? nehez mert sajnos (beleertve sajat generaciomat) nem erre lettunk nevelve, nem adott tanaccsot senki errenezve nem nezunk igazan szembe magunkkal. Miert fontos? Mikor ratalaltal magadra, az igazi onmagadra lehullanak a felesleges vaganykodasok onmgjatszas es sajnalkozas alarcai. Elegedett leszel eredmenyeiddel es kudarcaidat is fejlesztesedre fogod hasznalni. Onmagad fogod mutatni igypedig ha lenne olyan lany akinek bejossz azt megtalalod meghozza olyan leanyt aki annak lat aki vagy nem pedig annak amit el akarsz jatszani. Amugy a csontvazak kapcsan ha a csaj olyan hulye hogy nem veszi eszre hogy a gizdak mire utaznak hagyd a busba oket. Legy erettebb fiatalember nem kell celod legyen max annyi hogy le legyel rinyagep. Ember nekem lopofam van gornyedt vagyok, furak a mozdulataim(neha mintha homokos lennek olyanok) es tudod hogy jottem ossze azzal a lannyal akivel leelnem az eletem? viccesnek tartott engem es sokat beszelgettunk, aztan egyszercsak bumm. Rajtunk kivul mar mindenki tudta hogy mi a helyzet.Olyannyira baratom volt hogy en adtam hatterinfot neki egy egy sracrol ember(ok nem vagyok a legjobb pelda de nalam igy tortent)
2016. jún. 25. 02:01
25/28 Efnek válasza:
oh bocs 3 dolog BÁTORSÁG ha visszamehetnek az idoben az egyetlen dolog amit csinalnek csupan annyi lenne hogy batrabb lennek MINDEN helyzetben. Kolyokkoromban okmindent nem mondtam ki amit ki artam mondani es sokmindent nem tetem meg amit megkellett volna tennem. Ezert aztan mai fejjel igyekszem nem elkovetni ezeket a hibakat.(ok alairom hogy ez eleinte nagyon ego erzes hogy kimondod vagy megteszed xy dolgot de egy ido utan rettenetesen felszabadito, es megtobb batorsagot ad)
2016. jún. 25. 02:07
26/28 anonim válasza:
Én sem kellek senkinek...... Egy lánynak sem vagyok az esete a külsőm miatt..... Szóval megértelek kérdező..... 20/F
2017. febr. 8. 21:46
27/28 anonim válasza:
Azóta sem volt barátnőm.... Utolsó válaszoló vagyok... 21/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!