Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek egy lanynak sem?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok. Eletemben nem kellettem senkinek. Sportolok, nem vagyok szemetlada es igyekszem segitokesz, normalis es rendezett lenni. Az igazsag az hogy barmit megtennek hogy csajom legyen. De valahogy minden bunkot, menozot, kivalasztanak csak engem nem. Akarmilyen csontcazalkatu vagy tulsujos vagy gyerekes valaki, mindegy, de nalam jobb. Nem iszok, nem dohanyzok. Mi a gond? Kerem aki szemetkedesbol irogat az tavozzon a kerdesrol, koszonom.2015. dec. 24. 22:37
1/17 A kérdező kommentje:
Itt egy kep rolam, Pitteni Onkentes Fiatalsagi Tuzoltosag egyebruhaban (Ausztria): [link]
2015. dec. 24. 22:39
2/17 NeymarjrLau válasza:
Figyi ennyiből még nem derül ki semmi,lehet, hogy még nem vettek észre,de ha gondolod privibe leírhatid még amkt akarsz.14L
3/17 anonim válasza:
Figyelj, láttam, az utóbbi időben többször feltetted ezt a kérdést(nyilván, mert nem érzed, hogy kielégítő választ kaptál). Nem azzal van probléma, hogy hogyan nézel ki, hogyan viselkedsz, mit szeretsz stb. Szerintem még nincs késő, akkor lehet ebből valami komolyabb, baj, ha itt leszel 20-25 évesen ugyanezzel a kérdéssel. Még van idő, bármikor lehet barátnőd, nem tudhatod, akár lehet hogy még egy hónapon belül, de csak egy dolgot tehetsz. Vársz. Vársz, amíg el nem jön az idő. Még bőven ráérsz. Ahogy én is. 14/F
4/17 anonim válasza:
14 évesen még nem maradtál le semmiről. Nyugi.:)
Am nem vagy csúnya, biztos nem a külsőddel van gond.
5/17 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszokat.
2015. dec. 24. 22:53
6/17 anonim válasza:
Pedig szerintem nincs veled semmi gond, a kép alapján teljesen normálisnak nézel ki, szóval majd jönni fog valaki. Ne aggódj!
7/17 A kérdező kommentje:
Ok, en varok... (Van valasztasom?)
2015. dec. 24. 23:04
8/17 anonim válasza:
14 évesek kérdeznek ilyesmit és más 14 évesek meg is válaszolják a hatalmas élettapasztalatukkal... nem kötekedni akarok, csak khmmm...
Igen, várjál, mert gyerek vagy. Érezzed magad szerencsésnek, hogy lehetsz gyerek, nem kell idő előtt felnőnöd és majd amikor eljön az ideje találsz valakit.
Hidd ha teszem azt 10 év múlva találod meg az igazit sincs gáz, sőt... manapság lassan már csoda hogyha az ember megtalálja.
9/17 sexyeccavú válasza:
Nyugalom a legjobbak maradnak a végére:) én lány vagyok 14 éves. Igazából én is egy menő srácot szeretek 2 éve de én nem emiatt hanem a személyisége miatt. Szóval nyugalom a lányok nem a menőkre buknak hanem arra akiek a személyiségében meglátsz valamit;)
10/17 A kérdező kommentje:
Az en szemelyisegemben valoszinuleg nem sok minden van. (Iskola, tanulas, animelanyok, autok)
2015. dec. 24. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!