Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem kellek egy lánynak, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kellek egy lánynak, de hozzámdörgölőzik, és meglepődik ha másra hajtok, az mi?

Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem szeretne veled összejönni, lehet, hogy élvezte, amíg a figyelmed ráirányult, simogatta az egóját. Csak rosszul esik neki, hogy más is érdekelhet, bántja a büszkeségét.

Ez sokszor így van, más kérdés, hogy ezt a lány nyíltan kimutatja, vagy van benne annyi, hogy lenyeli a dolgot. Mert valószínűleg továbbra sem kellesz neki, de ha kicsit "játszik" veled, akkor esetleg ébred benned egy kis remény, és újra udvarolsz majd neki.

Nem nőgyűlölő pasi vagyok, még ha így is tűnik a válaszomból. 20L

2015. szept. 22. 22:11
 2/3 A kérdező kommentje:
hát, érdekes női logika :) amúgy egy éve volt ez, azóta hanyagolom, majd pár hónapja kezdte ezt el csinálni...
2015. szept. 22. 22:34
 3/3 anonim válasza:

Királylánykodó kislányok így próbálgatják "hatalmukat". :)

Az első válaszoló szerintem valószínűleg jól látja. Én sem vagyok nőgyűlölő és volt nekem is hasonló tapasztalatom. A kisasszony élvezi, hogy rá irányul a figyelmed, legyezgeti vele a hiúságát. Ha legalább középiskolás vagy, mondd meg neki nyugodtan, hogy akkor állítsa fel a farkad legközelebb, ha be is kapja! Ha kisiskolás vagy, barátkozz vele, de ne higgy neki, ne áldozz fel érte egyetlen lehetőséget sem, hogy más lányokkal megismerkedj!

Ha elég okos (és egy kicsit gonosz is) vagy, az ilyen lánnyal úgy tudsz majd játszadozni, mint a macska az egérrel. Csak készülj fel rá, hogy aztán te leszel a szemétláda...

2015. szept. 24. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!