Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a szüzességemből...

Miért kell a szüzességemből ekkora ügyet csinálni? Komolyan meglepődik azon, hogy a "tiltás" ellenére lefeküdtünk?

Figyelt kérdés

A barátom 29 éves, én 17 vagyok. Anyáék által ismertem meg (a nevelőapám az ügyvédje, jóban vannak).

Nyár óta együtt vagyunk, eleinte titkoltuk a kapcsolatunkat.

Anya próbált tőle tiltani (eredménytelenül), de így is akkor találkoztunk, amikor akartunk, szóval sok értelme nem volt.

A hétvégét nála töltöttem és végre lefeküdtünk... Mikor tegnap este hazajöttem, az anyám elkezdett velem veszekedni, este 11-ig hallgattam a sok hülyeségét, már a férje is azt mondta, hogy fejezze be, pedig ő ritka nyugodt ember.

Bejött most is a szobámba és közölte, hogy romlott szag árad belőlem. Elmentem kávéért és reggeliért, mikor jöttem haza, hallottam, hogy mamával beszél telefonon, jól kipanaszkodta magát neki, erre mama felhívott, hogy "úristen, mekkorát csalódott bennem mindenki".

2014. dec. 29. 09:05
1 2
 1/16 Párolt galóca ***** válasza:
57%
Az ilyen "anyák" hazudják a gyerekeiknek, hogy ők szüzen mentek férjhez. Milyen erkölcsösek voltak a te korodban. Ne higgy neki. Jól tetted, amit tettél. Majd megbékél.
2014. dec. 29. 09:08
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Mi az igazi problémája?

Megmondta, hogy szüzen kell férjhez menned? Vagy ha nem, akkor mi az igazi baja evvel?

2014. dec. 29. 09:11
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

És az a 29 éves is süllyedjen el szégyenében, aki 17 éves lányok szüzességét veszi el. Fél az igazi, felnőtt nőktől?

Szerintem édesanyádnak is a megismerkedés körülményeivel és a korkülönbséggel van baja. Neked is miért nem jó a Te korosztályod pl. 22 éves korig bezárólag?

2014. dec. 29. 09:23
 4/16 anonim ***** válasza:
24%
Anyád játsza a szentet a nagyiddal karonöltve. Örülj, hogy nem dobnak ki, az én anyám megtenné
2014. dec. 29. 09:29
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Nekem csak azal lenne problémám, hogy 29.

- fél a nőktől, azért kezd tinivel

- nem passzoltok össze - habár ő sem valami érett, ha lánykákkal jön össze -, hosszú távú kapcsi kb. kizárt

Amúgy egyik füleden be, másikon ki, ha jól érzitek magatokat, hajrá, csak VÉDEKEZZETEK!

2014. dec. 29. 09:29
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Az idősebbek még mindig azt hiszik, hogy annak a darab bőrnek értéke van. Meg hogy egy 17 éves lány még gyerek.
2014. dec. 29. 09:34
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Milyen tiltás?Ez olyan mintha a bimbónak megpróbálnánk megtiltani,hogy kivirágozzék.A szex a normális kiegyensúlyozott élet része.

A 12 év korkülönbség viszont tényleg soknak tűnik,főleg hogy Te még csak 17 vagy.Egy normális pasi azért nem kezd gyermekekkel.Valami nem stimmel nála.

2014. dec. 29. 09:35
 8/16 A kérdező kommentje:

Azért nem ez szokott lenni a péntek esti programja...

Imádom ezt a dumát, hogy "fél a felnőtt nőktől", meg hogy "miért nem jó nekem a saját korosztályom?". Nem így tervezte egyikünk sem, csak így alakult.

Anya miatt találkoztunk, mert ő közölte még júniusban, hogy csak akkor enged el a Balaton Soundra, ha jön velem egy felnőtt, akiben bízik. Azt pedig tudtam, hogy a barátom amúgy is sok ilyen fesztiválra jár, gondoltam, hogy a Soundra is megy és vele mentem, akkor kezdődött ez az egész.

Semmi gond nincs vele, simán kezdhetne harmincon felüli nőkkel is, biztos sikere lenne. Egyszerűen csak jól megvagyunk jelenleg és ennyi.

Majd ha nem fog működni a kapcsolatunk, akkor szakítunk, ennyi. Azért ezzel kapcsolatban nem kell úgy viselkedni, hogy mi most örökké együtt leszünk... Jó, persze, ez lenne a legjobb, de nem vagyok naiv. Tudom, hogy egyszer vége lesz.

A hét múlva 18 éves leszek, nem 14 éves kislány. A legtöbben, akik nem ismernek, egyetemistának hisznek. Szóval nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.

2014. dec. 29. 09:37
 9/16 anonim ***** válasza:
69%

jaj istenkém...itt mindenkinek kizárólag +/- 2 év korkülönbséggel volt pasija/nője?? Ez volt a kritérium?

Anyád majd megnyugszik!

Talán aggódik,mert elfelejtett hegyibeszédet tartani vagy inkább elfelejtette kiépíteni a megfelelő bizalmi viszonyt a lányával és emiatt te nem avattad be a szerelmi életedbe...

Neked annyi dolgod van, hogy felelősségteljesen védekezel! MINDIG, amíg nem akarsz családot!

2014. dec. 29. 10:07
 10/16 anonim ***** válasza:
35%

nem bíztak benned, ezért tiltották.

te meg bebizonyítottad, hogy jogosan nem bíztak benned...

2014. dec. 29. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!