15 éves lány vagyok.Az össze bnőmnek van cicanacija nekem meg persze megtiltják otthon h abba járjak :/ Csak szerintem nem normális dolog ez?Hogyan vehetném rá anyáékat h vehessek cicanacit?
hazsnáld azt a szót, hogy Leggings cicanaci helyett
és jelezd, ogy hosszított pulcsi mellé kell
2014. dec. 9. 18:31
2/18 anonim válasza:
Mert maradiak. Vegyél fel olyan mini szoknyát, hogy utána örüljenek a cicanacinak.
2014. dec. 9. 18:32
3/18 anonim válasza:
1-es. Mi a baj a cicanaci-val?
2014. dec. 9. 18:32
4/18 anonim válasza:
cicanaci-a macska nadrágja. láttál te már cicát naciban?
2014. dec. 9. 18:35
5/18 anonim válasza:
3-as marketing a szülők elé, hogy máshogy fejezzük ki magunkat, ahhoz hogy el tudjunk érni valamit.
és én vagyok lepontozvva, közben meg lehet az én ötletem hatékony..
2014. dec. 9. 18:36
6/18 Vadkorte81 válasza:
A baj az vele,hogy mar egyre kevesebb ember fulet bantja...ez globalis problema sajnos..
2014. dec. 9. 18:37
7/18 anonim válasza:
mert nemnormális dolog harisnyában mászkálni az utcán. Ennyi erővel pucéran is kimehetnél az utcára
2014. dec. 9. 18:41
8/18 anonim válasza:
A cicanaci nem nadrág. Azért. Az egy lábfej nélküli harisnya, nem érdekel, ki hogy hívja. Szoknyához, tunikához, rövidnadrághoz, télen nadrág alá szokás felvenni. Te mihez szeretnéd, kérdező?
Vannak olyan nadrágok, amik hasonló fazonúak (tapadósak, kiadják a vonalaidat, ha mindenképp ez az álmod, "sztreccs" anyagúak, de vastagabbak és nem átlátszóak), na azokat érdemes inkább keresni.
2014. dec. 9. 18:55
9/18 anonim válasza:
Ne polohoz viseld. lehet az nem tetszik nekik h mindenki látja a fenekedvagy nagyon átlátszó,és még a fehérneműd is. vedd fel hosszított felsvekl ,így lehet anyud nem tartja gáznak. Beszéld rá vhogy.. :) Sok sikert..
2014. dec. 9. 19:01
10/18 anonim válasza:
"Mert maradiak"
Nos, a cicanaci a '80-'90-es évek környékén is nagy volt, csak kevésbé visszafogott kivitelben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!