Miért tiltják meg hogy cicanaciba járjak?
Lehet hogy azért mert számukra ez fehérneműnek számít. Ha térdig érő pulcsikkal veszed fel, lehet hogy nem zavarná őket.
De ha túlsúlyos vagy, lehet hogy azért zavarja őket, csak nem merik elmondani. Tudod valamiért sok túlsúlyos nő vonzódik a cicanadrághoz évek óta. Valószínűleg úgy indulhatott hogy egy melegebb változatot felhúzott egy és a többi úgy gondolta hogy ha a nagy darab szomszédasszony is cicanadrágban mutogatja a csülkeit akkor az övét is kiteheti. Így lehetett a cicanadrág duci divat, pedig nagyon rossz ötlet. Ha van rajtad fölösleg lehet hogy a szüleid nem akarnak megbántani, de azt sem hogy nevetségessé tedd magad. Ezért nem veszik figyelembe hogy a barátnőid mit viselnek.
Ha karcsú vagy, akkor csak fehérnemú kategóriába sorolták ezt a ruhadarabot.
17 vagyok
Nekem anyám pont hogy kivan akadva hogy miért nem hordok nőiesebb darabokat...mert nem akarom hogy minden pasi a seggemet bámulja!! Undorító amikor látod hogy egy 70-es foszer legelteti a hátsodón a szemét..de ha neked ez kell....teljesen normális, ha valamivel akarod (szoknya, rövidnaci) akkor oké de 15 évesen ne akard már mindenkinek a seggedet mutogatni.
A 13ast 100%ra pontoztátok, úgyhogy engem meg lefogtok, de mindegy.
Kedves, az általad linkelt kép valóban harisnya, de egy normális minőségű és anyagú leggings nem látszik át egyáltalán, nem hogy annyira amennyire a képen.
Megjegyzem, a cicagatya sokkal kényelmesebb, mint a farmer, kapható bolyhos, meleg belsejű, én abban sokkal kevésbé fázom, mint a farmerben :))
Abban, hogy hosszított pólóval jó viselni, egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!