Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tiltják meg hogy cicanac...

Miért tiltják meg hogy cicanaciba járjak?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Az össze bnőmnek van cicanacija nekem meg persze megtiltják otthon h abba járjak :/ Csak szerintem nem normális dolog ez?Hogyan vehetném rá anyáékat h vehessek cicanacit?

2014. dec. 9. 18:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Lehet hogy azért mert számukra ez fehérneműnek számít. Ha térdig érő pulcsikkal veszed fel, lehet hogy nem zavarná őket.

De ha túlsúlyos vagy, lehet hogy azért zavarja őket, csak nem merik elmondani. Tudod valamiért sok túlsúlyos nő vonzódik a cicanadrághoz évek óta. Valószínűleg úgy indulhatott hogy egy melegebb változatot felhúzott egy és a többi úgy gondolta hogy ha a nagy darab szomszédasszony is cicanadrágban mutogatja a csülkeit akkor az övét is kiteheti. Így lehetett a cicanadrág duci divat, pedig nagyon rossz ötlet. Ha van rajtad fölösleg lehet hogy a szüleid nem akarnak megbántani, de azt sem hogy nevetségessé tedd magad. Ezért nem veszik figyelembe hogy a barátnőid mit viselnek.

Ha karcsú vagy, akkor csak fehérnemú kategóriába sorolták ezt a ruhadarabot.

2014. dec. 9. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
85%
Azért, mert a "cicanadrág" NEM nadrág, hanem harisnya.
2014. dec. 9. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:
91%

Jól írták néhányan, a cicanaci NEM nadrág.

[link]

2014. dec. 9. 20:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak hosszú tunikához vedd fel, mostanság nagyon sok lány hordja rövid blúzzal/pólóval és undorító. Teljesen átlátni, bevág mindenhova, szerintem undorító, hogy konkrétan látom a nemi szervén, hogy bevág. Ha meg az illető kövér és narancsbőrös is, nah annál taszítóbb látvány nincs. Szoknya alá is, vagy rövidnadrágoz, de csak úgy önmagában ha jó feneked van ha nem, ne viseld!!
2014. dec. 9. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

17 vagyok

Nekem anyám pont hogy kivan akadva hogy miért nem hordok nőiesebb darabokat...mert nem akarom hogy minden pasi a seggemet bámulja!! Undorító amikor látod hogy egy 70-es foszer legelteti a hátsodón a szemét..de ha neked ez kell....teljesen normális, ha valamivel akarod (szoknya, rövidnaci) akkor oké de 15 évesen ne akard már mindenkinek a seggedet mutogatni.

2014. dec. 9. 22:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy, milyen a testalkatod?
2014. dec. 10. 02:17
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
de szigorúan 2 mérettel kisebb legyen ám, ahogyan a kövér csajok hordják! :-)
2014. dec. 10. 07:51
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

A 13ast 100%ra pontoztátok, úgyhogy engem meg lefogtok, de mindegy.

Kedves, az általad linkelt kép valóban harisnya, de egy normális minőségű és anyagú leggings nem látszik át egyáltalán, nem hogy annyira amennyire a képen.

Megjegyzem, a cicagatya sokkal kényelmesebb, mint a farmer, kapható bolyhos, meleg belsejű, én abban sokkal kevésbé fázom, mint a farmerben :))

Abban, hogy hosszított pólóval jó viselni, egyetértek.

2014. dec. 11. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!