Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak se kellek, mit tegyek? 😔😭
Figyelt kérdés
Már 12 éves korom óta próbálkozok a csajoknál,és 4 év alatt nem jött össze semmi. 17 lánynál próbálkoztam,mindegyik visszautasított,és részben ezért nem is merek már próbálkozni. 😔 Néha már az öngyilkosságon jár az eszem,főleg akkor amikor látom a szerelmes párokat 😖2015. nov. 16. 15:07
1/12 A kérdező kommentje:
Aki írt privátot!
Bocsi,hogy ideírok de a felh.nevem a teljes nevem,és az nem gyakori név :D szóval akkor, kedvesnek tart kb mindenki aki ismer engem,és olyan átlagosan nézek ki szerintem.
2015. nov. 16. 15:10
3/12 anonim válasza:
Wtc. Csak. 17 éves vagy ne rinyálj. Vágas elönyösebb hajat, öltözködj jobban. Majd menj el tobbször koncertekre, discoba, kocsmába v ahova szeretsz. Neten utasitottak vissza? Mert ott necces ismerkedni.
4/12 anonim válasza:
Szia:) Gondolom kb.16 éves lehetsz, az még nagyon fiatal. Nem tudom milyen lányok tetszenek/milyeneknél próbálkoztál eddig, de szerintem ismerkedj kevésbé feltűnösködő, csendesebb lányoknál akikkel nem akar minden 2.fiú összejönni. Az ilyen személyiségűek szerintem sokkal jobban megbecsülik az embert, nem csak a külső érdekli őket és nem fog megcsalni 2 hét után.
6/12 anonim válasza:
Nyugi, semmi sincs veszve.
Probalj meg nem hajtani a lanyokra. Nekem is volt egy idoszakom, amikor nagyon akartam fiut, de vegul hagytam a francba es idovel talalkoztam a fiuval, akivel lassacskan 1,5 eve egyutt vagyunk.
7/12 anonim válasza:
Te embergyerek! Tudod, hogy hány éves vagy? 16. Még mindig a tanulással kéne foglalkoznod bőven, már ne is haragudj, pls, de most komolyan, tényleg. Majd ráérsz a lányokkal foglalkozni miután befejezted az iskolai tanulmányaid. :) Szóval relax!
8/12 anonim válasza:
#7 ne hülyéskedjünk már, hogy egy csajtól bármi változna az iskolai tanulmányait illetően. Legfeljebb megjön az önbizalma és jobban teljesít. Egyesek műszaki egyetemet végeznek állás, barátnő, hobbi, satöbbi mellett. Egész gimiben nem tanultam annyit mint egy átlag vizsgámra a BME-n, a gimi egy vicc, és aki azzal jön hogy "ne csajozz, tanulj!" azt nem tudom nem teljesen fogalmatlannak nézni.
9/12 anonim válasza:
az ilyenek örülnek legjobban a privátnak, nyilván egy ismertebb gyk-s troll...
10/12 anonim válasza:
Ha 17 csaj visszautasított akkor fixen nálad van a gond. Valamit iszonyatosan rosszul csinálsz. Próbáld meg megkeresni a hibát, és kijavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!