Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lánynak se kellek, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak se kellek, mit tegyek? 😔😭

Figyelt kérdés
Már 12 éves korom óta próbálkozok a csajoknál,és 4 év alatt nem jött össze semmi. 17 lánynál próbálkoztam,mindegyik visszautasított,és részben ezért nem is merek már próbálkozni. 😔 Néha már az öngyilkosságon jár az eszem,főleg akkor amikor látom a szerelmes párokat 😖
2015. nov. 16. 15:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Ismerkedj társkeresőn, 17 csaj, ha kiszúrnál 17 lányt aki bejön akár az összes foglalt lehet, és ez csak 1 indok arra, hogy már nem jön össze, ottvanmég 2000 más indoka a lányoknak miért nem, társkeresőre a legtöbb társat keresni megy, a kalandozókat könnyü kiszúrni, csücsörítős pitsás képek stb, egy visszafogott normális lányt keress neten, nekem bevált!, Élőbe adhattak nekem akármilyen tanácsot túl kicsi az esélye, tök m1 hogy béna vagy vagy profi.
2015. nov. 16. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kellesz senkinek? Bant a dolog? Ezesetben sorstarsak vagyunk. (14 fiu). Nekem azt mondjak hogy nem kestem el, van ido. De mit csinaljak amikor latom a 12 eves iskolatarsaimat csokolozni? Amugy amit tehetsz: probalj masra gondolni, sportolj es tegyel ugy mintha tok normalis eleted lenne (mintha nem akarnal vonat ele ugrani) es remenykedj. Javaslom tanulj jol koltozz mas orszagba (jobb fizetessel) es vegyel olyan autot amien masnak nincs.
2015. dec. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!