Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lánynak az átlagnál nagyobb orra van?
Figyelt kérdés
Csak mert engem nagyon idegesít és néha úgy érzem h bámulnak miatta. Szerintetek plasztikáztassak?2015. nov. 5. 19:42
1/7 anonim válasza:
Ezt én is megkérdezhettem volna, mert ugyanez a problémám :D
3/7 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék ide kitenni, de nem annyira feltűnő csak ha oldalról nézel.De úgy általában a kisebb orrú lányok szebbek?
2015. nov. 5. 20:01
4/7 anonim válasza:
[link] ilyesmi orrom van mint az első képen. 12 éves korom körül kezdtem el megutálni...beszóltak érte, folyamatosan méregettem, fotózgattam, nagyon sokat sírtam miatta. Szüleim mondták, hogy ha ennyire zavar és biztosan ezt akarom meg lehet csináltatni...de én azt mondtam, hogy nem, ezt kaptam, ez vagyok én, ha nem ilyen lenne az orrom nem lennék igazán én. És szép lassan az évek alatt elfogadtam. Még most se szeretem igazán, vagy tartom nagyon szépnek, de megbékéltem vele, viccelődök vele. Szerintem ne plasztikáztass, azzal csak megfutamodsz a problémák elől. (+nagyon nem leányálom a dolog, utána hetekig szenvedsz és szörnyen nézel ki) Az a fiú aki meg tényleg szeret e miatt nem fogja meggondolni hogy járjon e veled. Van barátom, ő is mindig viccelődik vele, de nincs vele baja. 18l
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy zavarja-e oket, engem nem erint.
6/7 Magoran válasza:
Jesszus 4-es, a leírásod alapján nagyobbra gondoltam, nem értem, miért szivattak miatta.
Ugyanakkor kérdező, bár nem tudom nálad mi újság ez ügyben, példát vehetnél a 4-esről. Szerintem ne plasztikáztass. Nem éri meg.
18/f
7/7 anonim válasza:
Egy elég apró dologról van szó.. Ha egy lány kedves, értelmes, lelkiismeretes, Sportos, akkor ugyanúgy tetszhet, ha kicsi az orra, ha nem. Ezek olyan dolgok amiket a genetikailag meghatározott dolgaidon kívül alakíthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!