Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek egy lánynak sem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 170Cm és dagi. :-( Idáig élememben 3 lány volt aki tetszett, de egyikőjüknek sem tetszettem. Pl.:
"Boccs, de nem tetszel!" "Nem vagy szipmi" stb. Én próbálkoztam, illedelmes vagyok, kedves, "romantikus", nem vagyuk a keménycsávó de kiállok mellettük! Segítsetek! Légyszi!
2015. nov. 13. 19:45
1/7 anonim válasza:
Az a dagi mit jelent? hány kg?,mert azért nem mindegy. Amúgy ha kedves,figyelmes vagy a lányokkal biztos előbb-utóbb valakinek fogsz tetszeni ;) 15/L
2/7 Szofi777 válasza:
Szia! Én 13 éves vagyok. Az elmondottak alapján szerintem nincs semmi baj...
Tudod a "mai" lányok (kivételekkel persze) nem értékelik a belső tulajdonságokat :/
Sokakat, csak a "menőség" érdekel.
Biztos te is találsz valakit, akinek bejössz!
Adj időt magadnak! és élvezd amíg szabad vagy! ;)
13L
3/7 A kérdező kommentje:
A dagi 80kg-t jelent! És köszönöm a válaszod, kedves vagy!
2015. nov. 13. 19:51
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! 😊
2015. nov. 13. 19:52
5/7 anonim válasza:
Szia. Az véleményem az, hogy az ilyen lányokkal nem érdemes foglalkozni, mivel nem értékelik, hogy valójában milyen vagy, hanem csak az, hogy KOCKAHAS... Nagyon sok lány van aki oda van az olyan típusú fiukért, mint te.:) Én hiszek benne hogy egyszer találsz majd valakit akivel boldog leszel.:) Kitartást, es sok türelmet kívánok neked :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nagyon sokat jelentett amit mondtatok! Illetve kezdem elfogadni magam! Nagyon szépen köszönöm még egyszer! :)
2015. nov. 14. 08:52
7/7 anonim válasza:
Hello. Én 15 vagyok, és nekem sem volt még senkim. Amikor fiatalabb voltam, én is dagadt voltam, de aztán wlkezdtem sportolni. Rengeteget segít! Jobb lesz a kinézeted, a mentális és fizikai teljesítményed, ami csak elöny lehet! A legjobb alapozás a futás. Olyan 400 méternél kezdtem, amikor dagi voltam, de már attól is ki voltam. Ma 4 km-t futok le megállás nélkül. Sokat könnyít ha zenét hallgatsz közbe, de fülhalgatór nem ajánlom, mert könnyen kerék alatt végezheted :D inkább hangosítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!