Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kellek egy lanynak sem?
Szerintem 14 évesen nem ezen kéne törnöd a fejed
De ha mégis nagyon nagyon szeretnél csajozni akkor nézz tükörbe és ami nem tetszik azon változtass, aztán menj beszélgetni a csajokkal és ha még így sem működik akkor nem veled van a baj, lehet hogy még nem jött el a te időd
Na lefordíton neked mit jelent ez a "még túl fiatal vagy,várj még" szöveg,amivel próbálnak nyugtatgatni:
Ez magyarul így hangzik:19-20 éves korodig esélytelen hogy a saját korosztályodból legyen barátnőd.
Általánosítás-e vagy sem,ez az esetek merem állítani minimum 3/4-ében így van.rengeteg fiatalabb lány ismerősöm volt és van,és tudom milyen srácokkal jönnek össze.Minden 14 éves kislány (mert kislányok még,akik nagylánynak képzelik magukat) nála minimum 5-6 évvel idősebb fiúkkal kezd és jön össze.
19-20 éves fiatal felnőttek pedig simán kikezdenek kislányokkal,lévén ma már lehetetlen megmondani egy 14 évesről hogy 14.
Röviden:Még el fog telni egy pár év mire korodbéli lánnyal járhatsz,és nem kell általános sulik 8. osztályában keresgélned lány után.
Nekem is emiatt nincs barátnőm,egyéb sokváltozós okkal együtt.
Nincs kedvem mindjárt 18-ként lemennem oviba,hogy egy magát "a korosztályánál érettebbnek tartó" kislánnyal kikezdjek.saját korosztályom pedig a 20+-osokért olvadozik.
És azért adja magát a kérdés hogy mi van a fennmaradó lányok 1/4-ével akiket említettem.
Nos,néha valóban vannak azonos korú kamaszok közt is szerelmek,de ezek vagy:
-komolytalanok és hónapokban mérhetőek
-vagy nem szól a mindkét fél szexuális túlfűtöttségén kívül semmiről se
-vagy a srác természetesen a tipikus nagypofájú osztálymacsója,ezért bomlanak utána a vele egykorú lányok.
de a korrektség kedfvéért fennhagyok egy hipotetikus egy százalékot,akik közt valóban tiszta és erős szerelem van.
Van egy ismerosom,feltunoen helyes es rendes is. 16 eves koraig egy baratnoje sem volt. Aztan osszejott egy szinten hihetetlenul szep,normalis lannyal,aki egyebkent 2 evvel idosebb nala. Most lesz 3 eve,hogy egyutt vannak,es nagyon szeretik egymast.
Tanulsag,hogy erdemes varni,lehet,hogy a te eletedbe is kesobb jon majd egy igazan ertekes lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!