Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért nem kellek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Miért nem kellek senkinek? 14 éves fiú vagyok, de 31.03.2016-án 15 leszek. Jó tanuló vagyok, nem vagyok dagadt, de csontvázalkat se. Mindíg normális vagyok, legalább is igyekszem. Segítőkész vagyok. Gyakran segítek főleg a kiszemelt lánynak de valahogy sose kellek senkinek. Gyerekes, csont-bőr alkatúak viszik el előlem a lányokat. Mi lehet a gond? Már gondoltam rá hogy az iskola pszichológusától kérek tanácsot.

Itt egy kép rólam:

[link]

2016. márc. 30. 16:17
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Itt van egy jobb kép:

[link]

2016. márc. 30. 16:21
 2/28 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon fiatal vagy. Majd beérik a helyzet, ne legyél türelmetlen. Majd fokozatosan azt is észreveszed, hogy a lányokat meg kell hódítani! Kedvességgel, figyelmességgel. És születésnapodra:

Áldjanak az Égiek,

Fény kísérjen és szeretet

Bármerre jársz!

2016. márc. 30. 16:22
 3/28 A kérdező kommentje:
Kösz. De hát épp ez az: hiába próbálom akárhogy meghódítani az ellenkezőjét érem el. :(
2016. márc. 30. 16:23
 4/28 anonim ***** válasza:
55%
Mosolyogj!!
2016. márc. 30. 16:24
 5/28 anonim ***** válasza:
A külsőddel nincs semmi baj , jó képű vagy . Én a helyedben megkérdeznék egy haver csajt,hogy mi lehet a gond ! Lehet,hogy a viselkedésed nem jön be nekik,vagy ők a hülyék. Vagy túl rendes vagy velük és ez nem jön be nekik. Én nő vagyok és mondhatom azt,hogy a fiatal csajok még nem értékelik a rendes fiúkat.
2016. márc. 30. 16:24
 6/28 anonim ***** válasza:
15 évesen még marhára nem vagy elkésve a csajozással !
2016. márc. 30. 16:30
 7/28 A kérdező kommentje:
De ez az hogy ez a lány viszonylag normális és jó tanuló.
2016. márc. 30. 16:31
 8/28 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esete és kész !
2016. márc. 30. 16:33
 9/28 A kérdező kommentje:
Mert az idióta csontváz az férfiasabb igaz? De hogy akárhány lánnyal találkozom egyiknek se vagyok az esete ezt nehéz már elhinnem...
2016. márc. 30. 16:52
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
simán csak fiatal vagy :) de hidd el, mert nem vagy a magas izmos pasi... simán lesz jó csajod. Csak legyen önbizalmad! 2-3 év és álom csajod lesz, ha odaadó leszel érte. Meg lesz jó dumád :D
2016. márc. 30. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!