Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem kellek egy lánynak sem?
Miért nem kellek senkinek? 14 éves fiú vagyok, de 31.03.2016-án 15 leszek. Jó tanuló vagyok, nem vagyok dagadt, de csontvázalkat se. Mindíg normális vagyok, legalább is igyekszem. Segítőkész vagyok. Gyakran segítek főleg a kiszemelt lánynak de valahogy sose kellek senkinek. Gyerekes, csont-bőr alkatúak viszik el előlem a lányokat. Mi lehet a gond? Már gondoltam rá hogy az iskola pszichológusától kérek tanácsot.
Itt egy kép rólam:
Nekem pont az esetem vagy cuki fiú.
80/L
Szerintem akár azzal is lehet a gond, hogy túl kedves vagy, és gyorsan megnyílsz, így automatikusan a barátzónába helyezünk. Ha egy kicsit megpróbálnál titokzatosabb lenni, akkor jobban tapadnának rád a lányok, és azt hiszem, nem vagy túl merész sem. Mármint, nem hiszem, hogy flörtölnél a lányokkal, vagy valami. nem tudom mennyire kezdeményezel, vagy mennyire ugratod a lányokat, ahhoz bővebb és konkrétabb jellemzés kellene.
Illetve, így, azok alapján, amiket leírtál, kicsit olyan szomszédsrác típus vagy, keress valami különleges hobbit, ahol lehetnek lányok is, és hátha ott ismerkedsz meg valaki hozzád valóval ^^
Külsőre pedig teljesen jól nézel ki, bár ha neked lennék megnöveszteném a hajam kicsit túrhatóra, szép sötétszőke a hajad! Szerintem cuki vagy ^^
De kérlek ne nézd le így a nőket, nem csak a kinézet érdekel minket, lehet valaki bármilyen férfias - és való igaz, engem speciel a nagyon férfias férfiak érdekelnek! -, ha tapló és buta!
Utólag is Isten éltessen!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!