Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért nem kellek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem kellek egy lánynak sem?

Figyelt kérdés

Miért nem kellek senkinek? 14 éves fiú vagyok, de 31.03.2016-án 15 leszek. Jó tanuló vagyok, nem vagyok dagadt, de csontvázalkat se. Mindíg normális vagyok, legalább is igyekszem. Segítőkész vagyok. Gyakran segítek főleg a kiszemelt lánynak de valahogy sose kellek senkinek. Gyerekes, csont-bőr alkatúak viszik el előlem a lányokat. Mi lehet a gond? Már gondoltam rá hogy az iskola pszichológusától kérek tanácsot.

Itt egy kép rólam:

[link]

2016. márc. 30. 16:17
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
De most mondom hogy 1 csontváznak az osztályomból volt 2 csaja csak nekem nem. Pedig nem vagyok csontváz...
2016. márc. 30. 17:05
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azért nem kellesz a csajoknak mert egy rinyálós srác vagy ! Egyfolytában ezzel a csontváz gyerekkel jössz. Egy önbizalom hiányos srác nem nagyon fog senkinek kelleni !
2016. márc. 30. 17:33
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Ne nyavalyogj már !!! Legyél önmagad és akkor nagyobb eséllyel lesz csajod .
2016. márc. 30. 17:37
 14/28 anonim ***** válasza:
26%
Éretlen p1csák között vagy, az a baj. Hagyjad csak, úgyis jön még normális lány a te utcádba....
2016. márc. 30. 18:20
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem, igazából soha senki előtt nem nyilvánlok meg így ahogy most (azaz nem rinyálok) de itt megőrizhetem az anonym-ságomat.
2016. márc. 30. 20:18
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

Nekem pont az esetem vagy cuki fiú.

80/L

2016. márc. 30. 20:26
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon anonim vagy tényleg ezzel a szép képpel...
2016. ápr. 2. 18:13
 18/28 anonim válasza:
100%

Szerintem akár azzal is lehet a gond, hogy túl kedves vagy, és gyorsan megnyílsz, így automatikusan a barátzónába helyezünk. Ha egy kicsit megpróbálnál titokzatosabb lenni, akkor jobban tapadnának rád a lányok, és azt hiszem, nem vagy túl merész sem. Mármint, nem hiszem, hogy flörtölnél a lányokkal, vagy valami. nem tudom mennyire kezdeményezel, vagy mennyire ugratod a lányokat, ahhoz bővebb és konkrétabb jellemzés kellene.

Illetve, így, azok alapján, amiket leírtál, kicsit olyan szomszédsrác típus vagy, keress valami különleges hobbit, ahol lehetnek lányok is, és hátha ott ismerkedsz meg valaki hozzád valóval ^^

Külsőre pedig teljesen jól nézel ki, bár ha neked lennék megnöveszteném a hajam kicsit túrhatóra, szép sötétszőke a hajad! Szerintem cuki vagy ^^

De kérlek ne nézd le így a nőket, nem csak a kinézet érdekel minket, lehet valaki bármilyen férfias - és való igaz, engem speciel a nagyon férfias férfiak érdekelnek! -, ha tapló és buta!

Utólag is Isten éltessen!

14/L

2016. ápr. 2. 22:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ, jöhet még ehhez hasonló!
2016. ápr. 2. 22:19
 20/28 anonim ***** válasza:
Én igazából tökre járnék veled tetszel azok alapján amiket leírtál nagyon szép vagy! Csak fiatal vagyok hozzád! 13L
2016. ápr. 8. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!