Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így van fiúk? Lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így van fiúk? Lányok válaszát is várom!

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom,hogy ma már sok fiú egyszerűen "lusta" kezdeményezni a lánynál. Inkább úgy vannak vele,hogy nyomuljon ő aztán lesz ami lesz. Legalábbis én azt érzem,hogy ma már egyre kevesebben küzdenek egy lányért bármennyire is tetszik nekik.

Nyilván vannak kivételek,én személyes tapasztalatból szűröm ezt le aztán lehet rosszul látom:D

2015. dec. 4. 18:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
'agyonfehérjézett kondiszökevény' na mégegy kis puhány gyerek, aki meg akarja magyarázni hogy az a kö..ög aki kondiba jár:DDDDDDD
2015. dec. 9. 13:32
 32/32 anonim ***** válasza:
Gondolom az már nem tűnt fel, hogy én is jártam...:) Csak enyhén kiábrándító azt látni, hogy a teremben a leghasználtabb eszköz a tükör.
2015. dec. 9. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!