Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így van fiúk? Lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így van fiúk? Lányok válaszát is várom!

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom,hogy ma már sok fiú egyszerűen "lusta" kezdeményezni a lánynál. Inkább úgy vannak vele,hogy nyomuljon ő aztán lesz ami lesz. Legalábbis én azt érzem,hogy ma már egyre kevesebben küzdenek egy lányért bármennyire is tetszik nekik.

Nyilván vannak kivételek,én személyes tapasztalatból szűröm ezt le aztán lehet rosszul látom:D

2015. dec. 4. 18:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én például szarok az egészre, nem akarok kapcsolatot, tehát nem akarok udvarolni senkinek. Meg van annyi nő, akkor minek küzdeni? Majd jön egy másik. Nem kell ideggörcsöt kapni, mert nem lett meg a csaj.
2015. dec. 4. 20:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Énis pontosan így voltam vele, sőt én még rendes barátnőt se akartam. Aztán jött "Ő", egyik napról a másikra és azóta más lányra nem tudok gondolni.
2015. dec. 4. 20:12
 23/32 anonim ***** válasza:

14, 15 jókat írt, a probléma valahol itt keresendő.

Főleg úgy, hogy mostanra minden 2. bokorból kiugrik egy agyonfehérjézett, jóképű kondiszökevény orbitális egóval (persze legtöbbször a semmire), így az átlagos vagy az alatti szerencsétlen srác, akivel tegyük fel mondjuk, hogy az apja is mindig megalázóan bánt, hogy menjen oda? Hisz nála sokkal jobban talál minden lány, és még a kisujjukat se kell mozdítaniuk. Körülbelül ilyen gondolatok vannak.

Kérdésre válaszolva én egy ilyen problémákkal hatványozottan küzdő férfi vagyok, mégis nagyon hosszú hónapokig küzdöttem mindent bevetve a nőért, akit szerettem. Nagyon sok falat kellett magamban ledönteni, hogy képes legyek rá. Úgyhogy a feltételezésed nem hiszem, hogy helytálló.

2015. dec. 4. 20:16
 24/32 anonim ***** válasza:
viszont ha egy csajszi betör egy ilyen srácot az valószínűleg nagyon boldog lesz vele, mert az ilyen srácok nem utaznak más lányokra, mindenük lesz az az egyetlen egy lány:D
2015. dec. 4. 20:39
 25/32 anonim ***** válasza:

"egy agyonfehérjézett, jóképű kondiszökevény "

Ha ez zavar, akkor menj el edzeni. Nem feltétlen "gyúrni" kell, hanem bármit lehet sportolni, mert önbizalmat ad és egészséges leszel. Én a futást ajánlom, az olcsó. Zene a fülbe, veszel egy futócipőt, beöltözöl és futsz 5 kilométert. Ha meg valaki azért edzi ki magát, hogy nőket szedjen fel, akkor az régen rossz elgondolás. Egyébként azt is megfigyeltem, hogy van egy "sájber gyerek", akinek be van lőve a haja, a tegnap előtti divat szerint öltözik minimum és azt mondja, hogy ő bizony testépítő, holott vékony, mint egy pálcika, csak van két halvány kockácska a hasán. Na erre mindenki bevizel, hogy, hú a Xaviéri Donáth az gyúr, meg A8-as BMW-ja van (amiből ki se látszik) meg az apjának mennyi "píze " van. Én ilyenkor szakadok a röhögéstől. :)

2015. dec. 4. 20:47
 26/32 anonim ***** válasza:
(mielőtt valaki beszólna direkt írtam A8-as BMW-t ferdítés céljából. Egyébként vágom, hogy Audi.)
2015. dec. 4. 20:48
 27/32 anonim ***** válasza:

velem így van..

túl nagy az egom ahhoz, hogy én nyomuljak egy lány után.

2015. dec. 4. 22:27
 28/32 anonim ***** válasza:

25:

Jártam kondiba (nem azért h ilyen felpumpált lufi legyek, csak hogy javítsak magamon), nem sok sikerrel, meg nem is az én közegem. Szeretek egymagam elmenni túrázni, igaz ez nem futás, de hasonló. De ezek a dolgok nem segítettek túlzottan.

2015. dec. 5. 00:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan segít, ha elmész túrázni. Kikapcsolsz, egyedül vagy a természetben, megnyugszol. Helyreállsz lelkileg egy fárasztó hét után. Ne add fel. :)
2015. dec. 5. 14:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Ha valaki tudja hogy bejön egy lánynak, és még így se képes felszedni, annak nincs szüksége kapcsolatra, éretlen rá.
2015. dec. 6. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!