Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Főleg lányok válaszát szeretném kérni.
Figyelt kérdés
Már nem tudom hogy mit kezdjek magammal hogy egy lányt se tudok be fűzni öszintén nem szeretek beégni és nem szeretném még azt a picike önbizalmamat se el veszíteni mert eddig az el múlt 18 évben csak azt veszítettem és már kb:3-4 éve abba is hagytam most meg már olyan rossz hogy nincs senki de senki aki szeretne mellettem lenne,a stilusos öltözködés meg van meg ilyenek de egyáltalán már félek hogy mindig ugyan ez van ,lessz már gondolkodtam abban is hogy feladom de akkor még mindig kísért ez a dolog mostanában akárhova megyek nincs életkedvem meg már semmi rá nézek egy lányra és már inkább fordulok is el hogy "áhh ennek a lánynak is szerencsés barátja lehet " 18F2015. dec. 1. 19:15
1/4 anonim válasza:
ha küldesz képet privátban megmondom, hogy helyes vagy-e. Mert azért az sajnos számít, ha tényleg őszinte akarok lenni. Másodszor pedig, soha ne így állj hozzá. Ha valakai tényleg szimpatikus és úgy érzed hasonlítanátok, vagy ilyesmi, nyugodtan közeledj, de közben te is hidd el magadról, hogy nincs veled semmi probléma, akkor sem, ha esetleg eutasít. Nekem is volt már, hogy próbálkoztak, és be is jött, csak nem akartam semmit, vagy ilyesmi, de elutasítottam. De magamban megjegyeztem, hogy ez egy norámlis gyerek volt. Csak mindig őszintén, ne ilyen hülyének nézős kamu szituációkkal meg ilyenek. Rmeélem érthetően írtam le :D
3/4 anonim válasza:
Ha nem úgy nézel ki mint egy ogre és normális vagy agyilag nekem semmi bajom nem lenne veled
4/4 anonim válasza:
Probalkozni kell, pofara esni, es ujra probalkozni. Maskepp nem megy. Ne gondold azt, hogy csak te kuzdesz ilyen problemakkal. Sok fiu baratom hasonlo cipoben jar. De nem szabad feladni. Ha kuzdesz egy lanyert, es vegul megkapod, az majd karpotol mindenert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!