Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dobott a barátnőm? Legfőképp lányok válaszát várom. Ti hogy gondoljátok?
2 hónapig jutottunk el az exemmel (első kapcsolatom)
Felmerülhet a kérdés, hogy hány barátnőm volt eddig stb.
Mondtam neki, hogy nem volt senkim. Felvetette azt a kérdést , hogy szűz vagyok e még. Mondtam, hogy nem.
Nos sose volt sikerem a lányoknál. Sokszor elküldtek.
A barataim cikiztek, hogy 19 éves fiú létemre szűz vagyok. Nagyon zavart és mivel nem tudtam barátnőt szerezni ezért elmentem szobára egy örömlánnyal. Az volt a szemem előtt, hogy végre túl legyek rajta.
Úgy hogy röviden fogalmazva elmondtam az exemnek és erre fel volt háborodva. Én nem voltam mikor mondta hogy 5 palija volt előttem.. Jogosan hagyott el? Mit gondoltok? Lányok/nők ti mit tettetek volna az exem helyébe?
20/F
Hát ez kész. Ez röhej ilyesmi miatt elhagyni valakit. De te sem vagy semmi. :D Ezért lefeküdni egy csajjal. Nem egyszerűbb hazudni hogy nem vagy szűz....hm? :D
Én mondjuk ilyesmiért nem dotalak volna ( ha tényleg szerettelek volna) viszont a fejedhez vágtam volna, hogy "de hülye vagy édesem"....:D
Őszinte ember vagyok. Nem hazudok..
Nem bántam meg amit tettem. Örültem, hogy végre nem vagyok szűz. Egyfajta feloldozás volt ez számomra.
Ennek ellenére soha nem csaltam volna meg.
Akkor azt értelmezem a válaszokból, hogy nem volt jogos. Vagyis csak ürügy lehetett neki. :/
Azt gondolom, hogy már az elején tisztázni kellett volna a múltatok ezen részét, és hogy ki milyen társra is vágyik tulajdonképpen.
21 / N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!