Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha rairok szivesen beszelget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rairok szivesen beszelget viszont amugy nem keres. Miert lehet ez? Lanyok valaszat varom

Figyelt kérdés

Volt sulimba jart egy lany, akivel csak latasbol ismertuk egymast, viszont most jottem ra, hogy meg kellene ismernem. Facebookon irtam ra mert nem lenne alkalmam szemelyesen talalkozni vele amugy.

Vissza is irt egesz hamar, aztan beszelgettunk. Masnap o irt ram. Aztan meg ketszer rairtam, az utolso alkalommal emlitettem, hogy majd talalkozhatnank valamikor a vizsgaidoszak alatt.

Azt mondta, hogy rendben.

Ha irok neki, rettento gyors valaszol, kb 1 mp es olvassa es potyog.. teszteltem ha valami mosolygos fejet kuldok akkor ir valamit, sose hagyja megszakadni a beszelgetest.

Viszont o sosem ir ram, es mar negyedjere a rairast nem tudom erdemes e meg eroltetni. Egesz hetvegen fent volt facen meg alapbol.sokat fent van de megsem ir. Viszont arra gondolok, kikapcsolhatna a chatet, irhatna vissza fel orakkal kesobb vagy egyszeruen megmondhatna hogy zavarom, de nem teszi. Lehet nem akar megbantani??? De miert ir akkor gyorsan viccelodik stb. Nem ertem. Mi ilyenkor a helyzet? A szemelyes talalkozoig meg egy honap van kb ha osszejon persze, es nem tudom megerteni, hogy lehet valami ennyire ketertelmu. Koszi oszinte valaszotok

2015. nov. 23. 18:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem annyira kétértelmű. Vannak lányok, akik szerint az "udvarlási" fázisban a srácnak kell rájuk írnia. Ha egyébként lelkes, akkor kicsi az esélye, hogy ne akarna beszélgetni veled. 20L
2015. nov. 23. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!