Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? Lányok válaszát főleg várnám
Beszélgettem egy lánnyal bevallottam neki hogy szeretem ő azt mondta csak barátként szere hogyan szerezzek barátnőt 15/f vagyok
Nem tudom mit csináljak
Kloroform, kötél, vasatg szigetelő szalag.
Ha szereted a durva sikoltózós módszert kihagyhatod a kloroformot. ;)
Válaszolók nem látjátok hogy ez az ember segítséget kér ti meg csak hülyéskedtek.
Azt javaslom kezdeményezz de ne gyorsan mert ez nagy hiba szokott lenni csak szépen lassan és látni fogod hogy mit reagál rá, a legfontosabb a magabiztosság és kedvesség , meg a külső bizony az is nagyon fontos, az ápoltság és a jól öltözöttség nagyon sokat dob egy férfin !
Azt nagyon nem èrtem, hogy miért a lányokat kérdezed...biztos tudják, hogyan kell csajozni...
Amúgy magabiztosság mindenek felett, legyél bátor, de kedves, sármos...bűvöld el
A kínos csendet kerüld el, és inkább beszélj jelentéktelen dolgokról de azèrt viccesen előadva....meg lesz a hatása (tök jól le lehet szűrni, hogy bejössz e neki)...
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!