Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? (többi lent)
17 éves vagyok, és nem tudom hogy gáz-e vagy sem, de még soha nem volt barátnőm, míg a barátaim közül kivétel nélkül már mindenkinek vagy minimum 3 barátnője volt már, csak én "lógok ki a sorból" (néha cseszegetnek is emiatt).
Bár már többször volt hogy lányok helyesnek hívtak, de az a baj, hogy ilyenkor teljesen leblokkolok és nem tudom hogy kell reagálni, mert teljesen zavarba jövök.A másik nagy baj az, hogy alapjáraton viccelődő, humoros vagyok, például mikor haverokkal vagyunk én vagyok az, aki úgymond "feldobja a hangulatot", de amikor lányokkal kéne beszélnem, teljesen szégyenlős vagyok és azt se tudom mit szóljak.
A kérdésem tehát az, hogy ti mit tanácsoltok, hogyan legyen barátnőm?Légyszíves értelmes válaszokat írjatok!Köszi!
lány barátaid vannak?
szerintem egy bizonyos szintig teljesen normális, hogy picit bepánikolsz/lefagysz, amikor egy lánnyal kell beszélned, főleg ha mg tetszik is neked :)
Igen vannak lány barátaim is, de a fiú haverjaim közül már tényleg mindenkinek volt barátnője, és elég hülyén érzem magam, hogy csak nekem nincs/nem volt még.
De az nem elég hogy bepánikolok, hanem tényleg olyan szinten lefagyok hogy tényleg egy szót nem tudok mondani amikor mondjuk helyesnek hív egy csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!