Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van fiúk? Lányok válaszát is várom!
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom,hogy ma már sok fiú egyszerűen "lusta" kezdeményezni a lánynál. Inkább úgy vannak vele,hogy nyomuljon ő aztán lesz ami lesz. Legalábbis én azt érzem,hogy ma már egyre kevesebben küzdenek egy lányért bármennyire is tetszik nekik.
Nyilván vannak kivételek,én személyes tapasztalatból szűröm ezt le aztán lehet rosszul látom:D
De facebookon keresztül is olyan nehéz összeszedni a bátorságot? Én ezt komolyan nem tudom elhinni,hogy valaki 20 évesen ennyire bizonytalan legyen.
2015. dec. 4. 18:57
13/32 anonim válasza:
valszeg facebookon nem érzi eléggé gerinces közeledésnek. Én is pl így vagyok, továbbá sok negatív tapasztalatom van a facebookos közeledésből is így a 20. életévemre, akárhogy is biztos vagyok benne, hogy meg tudnám úgy csinálni..:D
2015. dec. 4. 19:12
14/32 anonim válasza:
Kedves kérdező, akik ilyen bátorsággal vannak megáldva, sajnos valószínűleg nem volt egy túlzottan egyszerű gyerekkoruk, valami trauma érhette őket korábban, hiába tűnnek jókedvűnek meg ilyesmik.. Valószínűleg a jelen apró dolgaik nekik már mind pozitívak ahhoz képest amik történtek velük eddig, viszont képtelenek befogadni a NAGY adag pozitívat, mert azt gondolják nem érdemlik meg, valszeg elhitették velük, hogy nem érdemlik meg. Beleültettek egy rohadt bogarat a fejünkbe, ami izeg mozog állandóan, még mikor teljesen tettre késznek is érezzük magunkat.. Mikor nekivágnánk ez teljesen kinyír minden normálist a fejünkben, és így leblokkolunk..
2015. dec. 4. 19:16
15/32 anonim válasza:
Az ilyen embereknek, mint ahogy nekem is, hogy barátnőt szerezzenek nagyon durván nagy falat kell áttörniük, nem olyan szimplát mint amit általában az emberek látnak maguk előtt, vagy amit a lányok gondolnak, hogy van a fiúk előtt van.. Először saját magukat kell legyőzniük, utána tudják leküzdeni azt a félelmet amit maga a lány ad, már ha idáig eljutnak. Hiába szeretnénk mindannyian nagyon túl lenni rajta, egyszerűen lehetetlennek tűnik el is kezdeni. Ilyenkor jönnek azok a gondolatok, hogy nekünk egyszerűen nem megy, nem nekünk lett kitalálva ez az egész dolog, főleg másokat elnézve, hogy nekik milyen könnyen megy.
Rengeteget olvastam ilyen téren, az emberekről is meg mindenről, komolyan sok regénnyi tömör irományt, hogy megtaláljam rá az orvosságot, de még nem sikerült megtalálni. Nem reménykedem abban, hogy a lány fog kezdeményezni, még ha tetszem is neki, próbálok én küzdeni azért, hogy tudjak tenni végre valamit. Csak sajnos ez fárasztó. Viszont valszeg nem utasítanám vissza a lányt ha közeledne.
2015. dec. 4. 19:23
16/32 anonim válasza:
nem utasítanám vissza, viszont zavarna, hogy még erre se voltam képes
2015. dec. 4. 19:25
17/32 anonim válasza:
10. válaszoló vagyok. Csak hogy tisztázzuk a dolgokat én nem vagyok depressziós és trauma se ért gyerekkoromban, egyszerüen nem tudom elképzelni hogy kettesben beszélgessek egy lánnyal mint ahogy az egyik válaszoló írta. Amúgy se vagyok egy társasági ember 1 max 2 haver nekem bőven elég. Tudok én örülni mindennek, semmi bajom nincs csak valahogy a lányokkal való ismerkedés nem megy :D
2015. dec. 4. 19:28
18/32 anonim válasza:
#17 akkor nálad az önbizalom lehet a probléma.:) No meg az, hogy nem vagy jártas az emberekkel való "érintkezésben", mind verbálisan, mind nonverbálisan..:D
2015. dec. 4. 19:34
19/32 anonim válasza:
én se vagyok (MÁR) depis amúgy, minden full pozitív meg cool, csak a lányoknál van probléma, csak azt mondom, hogy ennek a múlthoz lehet köze:D Ilyenkor egy kis bátorítás nem árt a fiúnak pl a jelzések tömkelege.:D
Utolsó járj gyakrabban emberek közé, ismerj meg minél több embert, és hamar elszáll ez a probléma:D
2015. dec. 4. 19:36
20/32 anonim válasza:
Hát igen az önbizalom... :D Nem vagyok egy olyan hü de jóképű srác, ez viszont nem önbizalom kérdése, mert tudom hogy vannak nálam szebb fiúk nincs is ezzel baj. Sőt őszintén szólva sokkal rondább fiúkat is láttam már rengeteg önbizalommal :D Nem áll ki a fogam, a fülem se áll ketté, feltünő pattanásaim sincsenek szóval azért annyira nem rossz a helyzet :) Azt szokták furcsán nézni hogy hosszabb hajam van mint a fiúk többségének, kb fül alatt 6cm-el, mindenkinek az első kérdése, hogy miért nem vágom le rövidre. :) Kicsit rockeres beütésem van éppen ezért a hasonló lányok jönnek be, őket meg gondolom nem zavarja az ilyen haj, sőt. Ez az önbizalom hiány inkább a beszélgetéseknél jönne ki, félek hogy valami olyat mondok ami miatt hülyének néz (pedig nemszoktam össze-vissza beszélni :D), ezért pl vicceket se nagyon merek mondani úgymond ismeretleneknek, pedig sokan mondják, hogy hogyha bejössz egy lánynak akkor akármilyen szar viccet mondasz nevetni fog. A jelekhez kapcsolódóan meg nem tudom, lehet hogy neked bátorságot adna, de ha jól értelmeztem akkor én már kaptam párat de nem sokat segített :D Lehet, hogy segítene ha több emberrel barátkoznék, de hiába ha nem lennék önmagam. Én nem vagyok egy társasági ember, nem szeretek szerepelni, a középpontban lenni. Legalább annyi előnye van, hogy hogyha összejövök a lánnyal biztos, hogy nem csalom meg, mert még egyszer nem fogom végigcsinálni az ismerkedést egy lánnyal :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!