Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg így van fiúk? Lányok válaszát is várom!
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom,hogy ma már sok fiú egyszerűen "lusta" kezdeményezni a lánynál. Inkább úgy vannak vele,hogy nyomuljon ő aztán lesz ami lesz. Legalábbis én azt érzem,hogy ma már egyre kevesebben küzdenek egy lányért bármennyire is tetszik nekik.
Nyilván vannak kivételek,én személyes tapasztalatból szűröm ezt le aztán lehet rosszul látom:D
Lehet hogy csak szégyenlős, és azért nem megy oda, mert ha valaki tetszik, akkor én is és sokan mások azt feltételezik hogy semmi esélye sincs, mert ő olyan szép te meg .... Szerintem minden normális fiú tudd küzdeni a lányért, ha nagyon tetszik neki.
2015. dec. 4. 18:10
2/32 anonim válasza:
Hát inkább félénkek. Nekem is például nagyon tetszik egy lány, persze próbálom megjátszani azt, hogy erős vagyok belül, meg az ilyen dolgok, hogy több legyek a szemébe, hogy egyáltalán érdekeljem, de ha leszólítanám biztos valami szétrobbanna bennem, és akkor minden direkt a rossz irányba terelődne.
Nem a lustaság, inkább a bátorság hiányzik sokakból. Kifogások tárházával rendelkezem sajnos, hogy miért nincs bátorságom leszólítani, pl hogy szülők/haverok tönkrekúrták a gyerekkorom, és elvették az összes bátorságom.
2015. dec. 4. 18:13
3/32 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,de ha a lány egyértelmű célzásokat tesz és úgyse képes kezdeményezni? Kétlem,hogy félénkség lenne inkább annyira nem érdekli az egész,kivéve ha a lány nyomul jobban.
2015. dec. 4. 18:15
4/32 eznemlényeges válasza:
Nem, az a helyzet, hogy ha jeleket ad pl. én szinte leblokkolok, amikor odajön hozzám. Szóval szerintem csak mégjobban elbátortalanítja ez.
2015. dec. 4. 18:18
5/32 anonim válasza:
Az összes eddigi válaszolónak igaza van, a bátorság a probléma. Főleg ha még nem volt barátnője a fiúnak. Az utolsó válaszolónak főleg igaza van, ha egy lány jeleket ad akkor van aki teljesen leblokkol, csak idegesebb lesz mintha nem történt volna semmi.
2015. dec. 4. 18:27
6/32 A kérdező kommentje:
És ha a fiú már 20 éves és már volt barátnője,de ettől függetlenül nem egy csajozós típus?:D
2015. dec. 4. 18:29
7/32 anonim válasza:
Hát akkor meg tetszik neki a lány, de azért annyira nem hogy bármit megtegyen érte :D
2015. dec. 4. 18:34
8/32 anonim válasza:
Én is 20 éves vagyok, sok barátnőm lehetett volna, mondjuk nem volt még egy se, de velem is ugyanez a helyzet. Közeledik felém egy lány, egyértelműen bámul sokszor, mosolyogva köszön, próbált meg is szólítani, mindig a közelembe izeg-mozog, amit én belül nagyon is értékelek, csak egyszerűen nem tudok nyitni.(minden erőmmel azon dolgozok, hogy ez megváltozzon, és tudom hogy már csak idő kérdése és menni fog) Persze én is mosolygok rá, de az hogy kettesben elbeszélgessek vele az egyszerűen elképzelhetetlennek tűnik, bármennyire is szeretnék. Minden más téren megvan a bátorságom megcsinálni a dolgokat, csak ebben nincs. Mondjuk nekem ehhez a múltam is kapcsolódik, hogy miért.
2015. dec. 4. 18:41
9/32 anonim válasza:
De miért kéne törvényszerűen megállás nélkül csajozni mindenkinek?? Nem értem a kérdést..???? Hagy döntse már el mindenki mikor szeretne barátnőt és mikor nem...
az meg hogy a csajok nem bírják kivárni hogy felszedje őket egy srác, és ma már szó szerint verekednek 1-2 bájgúnárért, miközbe a tisztességes "versenyzőket" észre se veszik, no comment.
2015. dec. 4. 18:45
10/32 anonim válasza:
Szerintem nekem a lány szó szerint megmondta hogy tetszek neki, vagyis nem hozzám beszélt, de mivel csak én, ő és a barátnője voltunk a folyosón nem hiszem hogy másra gondolt amikor valami olyasmit mondott a barátnőjének, hogy ő az a fiú aki bejön. Hogy pontosan mit mondott azt nem hallottam, mert siettem és csak elmentem mellettük. És még igy se tudok hozzá közeledni, akárhogyan is próbáltam rávenni magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!