Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak (16-28) összejönnétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Hamarosan betöltöm a 17et, és a "probléma", amiért kiírtam a kérdést, az az, hogy a vallásom miatt házasság előtt szűznek kell maradnom...tudom, hogy a mai világban nehéz olyan fiút/férfit találni, aki ezt elfogadja, de van itt olyan, aki ha megszeret egy ilyen lányt, képes lenne várni rá? azt hozzáteszem, hogy a házassággal se várnék sokáig, ha nem kellene, kb. érettségi után simán megházasodnék, ha megtalálnám az igazit:D
még egyszer mondom, nem véleményeket, lebeszélési kísérleteket kérek, csak a kérdésemre a választ. én tiszteletben tartom mindenkinek, h miben hisz, és miben nem, kérlek ti is tegyetek így..úgysem fogok hallgatni senkire, aki le akar beszélni, és nem érdekelnek a rossz, lenéző vélemények, a tanácsok meg aztán főleg nem:)
2015. júl. 25. 19:23
42/61 anonim válasza:
#14 az önkielégítés is tiltott!
2015. júl. 25. 19:51
43/61 Dilettáns döggomba válasza:
Hehe, vicces, hogy szerinted (azaz a Biblia szerint) az önkielégítés nem tiltott. Akkor miért van benne, hogy ha a pasas a "földre veti a magját", akkor kampec? Vagy csak a pasiknak tiltott, nők - mag híján - masztizhatnak? Elég kifordított egy vallásod van, meg kell hagyni.
2015. júl. 25. 20:01
44/61 anonim válasza:
Ha megszeretnélek biztosan tudnék rád várni, addig amíg ki nem szeretek, ennek ideje persze attól függ mennyire lennél a társam minden szempontból (nem bank rablásra gondolok).
Amúgy ateista vagyok, de minden vallást elfogadok, és nem vetek meg senkit ez alapján. Te hogyan képzeled el az Istent/Isteneket
2015. júl. 25. 20:03
45/61 anonim válasza:
43as, talán nézz utána, mielőtt olyan biztos módon írsz ilyesmiről. Ha a környezetét is veszed a kiragadott részletnek, a pasas nem akart gyereket a nőtől, csak szexet. Ezért hogy ne foganjon meg, megszakítással védekezett. Ez messze van attól, hogy magadnak(egyedül) örömet okozz. Ott nehezen lenne gyerek.
Persze szeretik a papok is kiragadni azt a részletet és önmagában magyarázni, hogy te se magaddal, se mással nem elégülhetsz ki házasságig. majd a következő alkalommal megdug egy ministráns fiút...
Van aki meggyőződést csinál belőle, hogy házasság előtt nem jó neked, ha csinálod. Ezzel lehet egyet érteni, vagy nem. De a többség a 20. században is úgy gondolta, hogy szexelni érdemes házasság előtt is egy párkapcsolatban.
2015. júl. 25. 20:35
46/61 anonim válasza:
Én írtam választ a kérdésedre is és nem lebeszélni akarlak vagy ilyesmi, sőt tiszteletben is tartom a vallásod, csak hülyeségnek tartom és mivel úgy látszik nem nagyon van önálló gondolkodásod az életeddel kapcsolatban ezért próbáltam egy-két dologra rávilágítani.
2015. júl. 26. 01:11
47/61 anonim válasza:
Csak ameddig megvan a lehetősége, hogy "megronthatom" :P.
A saját közösségeden kívül nem nagyon fogsz hosszútávú kapcsolatot találni. Na és az sem biztos, hogy belül lesz! :D
Csodának sok mindent látunk, kérdés az, hogy kellett-e hozzájuk "felsőbb akarat"?
2015. júl. 26. 01:50
48/61 A kérdező kommentje:
hulyeseg h nincs onallo gondolkodasom.. ez a hit nem egy kenyszer en dontottem emellett ha akarnam barmikor eldobhatnam. nem a szuleim akarjak nem is Isten kenyszerit hanen en akarom. szoval nincs szuksegem h "ravilagits" barmire is.. tisztaban vagyok a dolgokkal:)
2015. júl. 26. 07:17
49/61 anonim válasza:
Ha tisztában vagy a dolgokkal akkor viszont nem értem hogy miért korlátozod szándékosan az életed olyan ''törvényekkel'' amik nagyon nem aktuálisak és nem is egy felsőbbrendű személy írta őket hanem úgymond ''random emberek''?
2015. júl. 26. 13:51
50/61 A kérdező kommentje:
a Bibliát nem Isten írta le, de az Ő kinyilatkoztatott beszéde, és nem csak egy bizonyos időre szánta, hanem örökre..ennyi az egész
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!