Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak (16-28) összejönnétek ilyen lánnyal?
Akkor ez van kiscsillag. Egész életedben 1 férfival fogsz csak együtt lenni. És úgy éled le az életed,hogy semmit sem tudsz a másik nemről.
Bocsi,én megértem,hogy valaki vallásos,én is hiszek Istenben,de a Bibliát szerintem nem ő adta ki:)
Ha valóban olyan jóságos,amilyennek gondoljuk,akkor nem sajnálja az embertől ezt az örömöt. (Amelynek képességével nem mellesleg megajándékozta.)
nem a szex a bűn, hanem a házasság előtti szex..és szerintem az emberek azért mondják, hogy nem bűn, mert keresni akarnak valami kibúvót, kiskaput, magukat nyugtatják, h csinálhassák lelkiismeret furdalás nélkül:D mármint ezt a vallásos emberekre értem, akik nem vallásosak, azok nyilván nagyon lazán veszik ezt. tudod, én úgy vagyok ezzel, hogy nyilván én is ember vagyok, sokszor esek kísértésbe, nyilván kipróbálnám.. de bizonyos dolgokat muszáj megvonnunk magunktól, mert az élet nem arról szól, hogy mindent megtegyünk, amit szeretnénk:)
egyébként én hiszek minden csodában, ami a Bibliában van, Isten képes csodát tenni.
De ha mind ez nem egészen úgy van?
Lemondtál mindenről az életedben,várod a túlvilágot,aztán egyszercsak valamikor idős korodban elsötétül a kép,te pedig várod az alagutat,melynek végén fény van,de nem jön.
Gondolj csak bele,ha mindenki a mennyben van,akkor ott mi tömeg lehet. Az utóbbi 60 ezer év emberei találkoznak,a plázacica és az ókori harcos,a swaggyerek és homo erectus.
"egyébként én hiszek minden csodában, ami a Bibliában van,"
Hát akkor meg szerintem nem vagy több mint egy hiszékeny naív idióta.. Te mindent elhiszel, amit neked mondanak/írnak stb..? A bibliát (ileltve az összes többi vallásos dolgot) azért találták ki anno, hogy a sok degenerált tudatlan barmot lehessen mivel irányítani. Azoknak tökéletes, akik nem tudnak (és nem is akarnak) maguktól gondolkozni, akik nem tudják eldönteni egyedül, hogy megölni a szomszédot rossz, de szeretkezni meg jó..
Egyébként meg szerintem az, hogy ezek ellenére maszturbálsz, rohadt álszentség, mert ugye ennek az önmegtartóztatásnak pont az lenne a lényege, hogy "nem keressük a testi örömöket".. most akkor nem mindegy, hogy a kezeddel csinálod, vagy egy pasival?..
üdv: Egy tudatlan barom, aki a pokolban fog elégni, mert lefeküdt a szerelmével, mielőtt feleségül vette.
"de bizonyos dolgokat muszáj megvonnunk magunktól, mert az élet nem arról szól, hogy mindent megtegyünk, amit szeretnénk:)"
Na konkrétan ez az, amitől égnek áll a hajam. Bocs, de te tipikusan az a fajta lány vagy, akit bottal sem piszkálnék meg.
De elmesélek neked egy történetet. Nem a bibliában van megírva, hanem megtörtént, méghozzá egy relatíve közeli ismerősömmel.
Bea (álnév) vallásos anyuka vallásos lánya, kb. olyasmi mentalitással, mint te. Csinos, még csak nem is buta, és ugyanígy a bibliára alapozta az életét.
Aztán 19 éves korában történt valami. Megismerkedett egy sráccal, szerelmes lett, de persze anyu eltiltotta. Na ennek az lett a következménye, hogy titokban randizgattak, aztán hamarosan szex is lett - és itt gyökeres fordulatot vesz a sztori.
Beácska azóta falja a férfiakat, a főiskola legnagyobb kurväja lett. Most már dohányzik, az alkoholt sem veti meg, és szó szerint fűvel-fával összefekszik.
Mi ebből a tanulság? Kettő is van.
Egyik az, hogy ha fitalabb korodban nem szerzel tapasztalatokat, akkor később könnyen kicsúszik a lábad alól a talaj, nem tudod, hol a határ, nem tudsz mértéket tartani, Isten ide vagy oda.
A másik pedig az, hogy szegény túl későn jött rá, hogy mi mindenből maradt ki. Továbbra is hisz Istenben, de átkozza magát - és az anyját - amiért nem élt normális ember módjára, elvesztegetett egy csomó értékes évet az életéből. Emiatt sokszor depressziós, és ezen semmilyen Isten nem fog már segíteni.
Én magasról leszarom, hogy te hogyan cseszed el az életedet. Tulajdonképpen Beácskát is leszarom, de hogy nem leszel normális felnőtt, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!