Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Diploma nélküli férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diploma nélküli férfiak! Összejönnétek egy doktornővel, vagy jogásszal?

Figyelt kérdés
Nem zavarna titeket a "különbség" köztetek, abban az esetben ha a nő nem érzékeltetné veletek?
2015. júl. 1. 11:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne?? Pláne ha tényleg nem érzékelteti!
2015. júl. 1. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
En randiztan szakorvos jelolttel. Reszemrol nem mukodott. Nem tudtunk intellektualisan beszelgetni, neki meg ez volt a szivugye. Majd mikor valami kiralyra benyogte, hogy 'hu azert ezt illene tudni' ott is hagytam a francba.
2015. júl. 1. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból azt mondom, eleinte mind azt gondolják, büszkék lennének a nő érdemeire, aztán gyakorlatban valahogy ez mindig másképp sül el. 2 párkapcsolatom volt nálam képzetlenebbel, az elsőre még ráfoghatom, biztos elrontottam valamit, de a másodikkal sokkal tapasztaltabban hozott össze a sors. Direkt igyekeztem kiszűri mindenféle komplexusra való hajlamot, és azért álltam le vele, mert ugyan papírja nem volt, de műveltségben és tájékozottságban felülmúlta az összes többit. Ehhez képest ugyanúgy jártam, mint az elsőnél. Ennyi alapján nem lehet általánosítani, de én már nem kockáztatnék még egyszer, nincsenek vesztegetni való éveim.
2015. júl. 1. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
2. hozzászóló válasza a tipikus példa arra, hogy miért nem járnék soha nem diplomással/egyetemistával.
2015. júl. 1. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
2-es válaszolónak van igaza, 4-es ássa el magát
2015. júl. 1. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Na ugye :D en se szoltam bele abba, hogy o mit tud a hegesztesrol, akkor o hagyjon beken a magyar kiralyokkal.
2015. júl. 1. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Igen. Lehet hogy a szakmájáról nem tudnék társalogni vele, de egyéb random dolgokról már igen; épp ugyanugy szeretném, törődnék vele, vinném a Balcsira, hű volnék hozzá,- mint egy nem diplomás nőhöz. Csak az ugye már máskérdés hogy én a 8általánosommal meg a targoncás Okj-mmel, - lökött, csúnya, pocakos srácként már nem volna esélyem nála:)
2015. júl. 1. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen. A diploma csak egy dolgot, nem az határozza meg milyen ember.
2015. júl. 1. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha szex közben nem az uralkodókról faggat akkor igen.
2015. júl. 1. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Tőlem akár űrhajós is lehet. Ne legyen felszínes, anyagias és kész
2015. júl. 1. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!