Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek ezzel a nővel?
Figyelt kérdés
Barátok vagytok, a nő bevallja, hogy szeret téged. Nem tudod elmondani, hogy mit érzel vele kapcsolatban, szerelmes nem vagy, nem csúnya a lány, de nem is a legvonzóbb, de barátként jól érzed magad vele. Megpróbálnád vele, vagy mit lépnél?2015. júl. 14. 00:10
1/10 anonim válasza:
Egy dugást mindenképp megérne,utána meg kitudja.
2/10 anonim válasza:
Asszem ha váratlanul érne a dolog, akkor én aludnék rá egyet-kettőt.
#baziöregvagyok
3/10 anonim válasza:
Igen, persze egyes. Egy dugással mindent meg lehet oldani...
Nem tudom kérdező, ha nem érzem, hogy szerelmes lennék, nem jönnék össze vele.
4/10 anonim válasza:
Ha épp nem szeretnék senkit,és szingli lennék,akkor igen.De csak akkor.Mert ő boldog lenne.
6/10 anonim válasza:
Egy probat meger. Az, hogy nem a legvonzobb, egy szubjektiv dolog. Ha valami komolyabb kialakul koztetek, akkor sok olyan tulejdonsagot is felfedezel benne, ami eddig nem volt vonzo. Kulsore is jobban tetszeni fog. En megprobalnam.
7/10 anonim válasza:
1x megdugod oszt le van szarva :D
8/10 A kérdező kommentje:
Képesek lennétek az egyik legjobb barátotokat egy dugás után dobni?
2015. júl. 14. 08:13
9/10 anonim válasza:
ha a legjobb barátod akkor elvileg az összhang már megvan sőt közös emlékek is
szerintem megéri összejönni persze ha nem vagy épp másba szerelmes mert úgy nem fog működni
ha pedig mégsem működik kapcsolatként a "maradjunk barátok" elcsépelt szakítószöveg ez esetben működne
10/10 anonim válasza:
"... szerelmes nem vagy..."
Innentől bukó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!