Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk/férfiak (16-28) összejönn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak (16-28) összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Hamarosan betöltöm a 17et, és a "probléma", amiért kiírtam a kérdést, az az, hogy a vallásom miatt házasság előtt szűznek kell maradnom...tudom, hogy a mai világban nehéz olyan fiút/férfit találni, aki ezt elfogadja, de van itt olyan, aki ha megszeret egy ilyen lányt, képes lenne várni rá? azt hozzáteszem, hogy a házassággal se várnék sokáig, ha nem kellene, kb. érettségi után simán megházasodnék, ha megtalálnám az igazit:D

2015. júl. 25. 17:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:

27.: nem nagyon tartozik senkire, de egyébként nem szoktam maszturbálni

28.: nem tudom, miért jött a hirtelen változás ennek a Beának az életében, de én egy más ember vagyok, más mentalitással, az, amit ide leírtam, csak egy kis szelet abból, aki én vagyok. ismerj meg, aztán alkoss véleményt:) a másik meg, hogy nem kértem kioktatást, meg hogy lenéző módon beszéljetek velem, mert én sem úgy tettem fel a kérdést. elfogadom, ha valaki nem vallásos, vagy más a vallása, de szerintem minden értelmes, intelligens embernek így kéne tennie. csupán azt a kérdést tettem fel, hogy összejönnétek-e egy ilyen lánnyal. ha nem, írjátok, hogy nem, és kész.:)

2015. júl. 25. 18:14
 32/61 anonim ***** válasza:
27-es: Szívemből szóltál. (nem volt elég a "zöldkéz" ahhoz hogy kifejezzem, mennyire egyetértek)
2015. júl. 25. 18:15
 33/61 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

[...] ismerj meg, aztán alkoss véleményt:)

Nem, kösz.

2015. júl. 25. 18:18
 34/61 anonim ***** válasza:
70%
Csak sajnálni tudlak, kedves kérdező.. :)
2015. júl. 25. 18:20
 35/61 anonim ***** válasza:
56%

Nem jönnék össze ilyen lánnyal.

Ha nem lesz jó a szex a leendő férjeddel és el sem válhatsz tőle akkor mi lesz?

2015. júl. 25. 18:36
 36/61 A kérdező kommentje:
akkor így jártam:)
2015. júl. 25. 18:38
 37/61 anonim ***** válasza:
Én tuti nem.Ha nincs testiség, akkor sokáig azon feszülnék a lánnyal együtt, hogy ne kívánjam meg, hátha megdugom...
2015. júl. 25. 18:58
 38/61 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem hülyeség,hogy a vallásod szabályait betartva élsz.Ezt sok mindenki elítéli,de ha te tényleg komolyan gondolod akkoreggyáltalán nem baj.Olyan fiút meg leginkább olyan körökben is fogsz találni.Itt arányában igencsak kevesen vannak a hozzád hasonlóak.Van ismerősöm aki hasonlóképp gondolkodik,van barátja aki vár rá és nemsoká házasodnak.Olyan párt is ismerek akik már összeházasodtak és nekik se csúszott ki a talaj a lábuk alól.Egyépként én ha szerelmes lennék belé akkor várnék de nem úgy állok neki ismerkedni,hogy ezzel kezdem.Elfogadom, de nekem ez nem elvárás.

17/f

2015. júl. 25. 18:59
 39/61 anonim ***** válasza:
54%

''az élet nem arról szól, hogy mindent megtegyünk, amit szeretnénk''

Drágám akkor felvilágosítalak hogy de nagyjából erről szól :) Ha nem azt teszed amihez kedved van, jól esik vagy boldoggá tesz akkor mit? Azt amit 2000 éve leírtak random emberek és bizonygatták hogy márpedig ez így van? Talán 2000 évvel ezelőtt még volt valami jelentősége annak a könyvnek de ma már csak egy mese, amiben néhol vannak tanító jellegű dolgok. Miért ne úgy éljem az életem hogy azt tegyem ami jól esik? Ha azt tenném és azt nem tenném amit a vallásom előír akkor nem lennék szabad ember mert korlátoznának.

Egy életed van csak, ne aszerint élj hogy mit láttak az ókorban helyesnek. Élj aszerint hogy hogyha 80 évesen visszagondolsz majd az életedre akkor azt lássad hogy milyen jó életed volt és milyen sok mindent csináltál stb. Ha ilyen szinten korlátozod saját magadat azért mert egy könyvben ezt írták le akkor nem fogsz kelleni senkinek sem és végtelenül unalmas és korlátozott életed lesz.

Emellett korábban már írta más de szerinted miért írták a bibliát? Ráadásul a leírtak felét meg sem kérdőjelezik a hívők és szó szerint vesznek mindent, holott a történeteket a jelentésük miatt írták le. Olyan dolgokat akartak ezekkel megmutatni mint hogy ''többet ésszel mint erővel'' és a többi ehhez hasonló dolgot.

Ez a baj veled is hogy meg sem kérdőjelezed a bibliát csak elolvasod és kész tényként veszed azt és azt hiszed 100%-ban igazság van benne és aszerint kell élni az életed. Pedig a biblia csak egy könyv aminek a fele mese ami vagy tanulsággal rendelkezik vagy csak mese és kész, másik felében az ókori elvárásokat mutatja be. De drágám 2015 van és semmi köze a mai világnak a bibliához.

Ez olyan mintha be akarnék menni a postára hogy befizessem a kilencedet meg a tizedet pedig már rohadtul nem aktuális.

2015. júl. 25. 19:12
 40/61 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos hiába magyarázod egy olyan embernek, akinek MEGGYŐZŐDÉSE, hogy a mennyországba kerül és ott kezdődik majd csak az igazi élet.
2015. júl. 25. 19:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!