Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki egyenlőséget akar egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Leírom, mit értek az egyenlőség alatt pl, kérlek ezt nézzétek, és ne a saját definíciótok alapján válaszoljatok! :)

Ha mindketten dolgoztok, akkor ketten vezetitek a háztartást. Nem kell mindent pontosan megfelezni, de ne az a séma legyen, hogy a nő főz, most takarít, a férfi pedig megcsinálja a jóval ritkább "férfimunkákat" (szerelgetés, bútor tologatás, fűnyírás, fahasogatás..) Szóval mindenki csinálja amihez ért, ugyanakkora időbefektetéssel (egy nő is képes amúgy rengeteg ilyen "férfimunkára", betonozni is ugyanúgy meg tud tanulni mindenki, más dolog, hogy szerintem kevés pasi tud :D)

Szóval a nő elvárja, hogy a pasi ne besegítsen otthon, hanem aktív részese legyen a mosogatásnak is :D

Ezen kívül ha pl gyerekvállalásra kerül a sor, nem akarna a nő végig a gyerekkel lenni, elején persze ő, de aztán elvárná, hogy a férfi is maradjon otthon a gyerekkel, ha van erre lehetőség. Szóval a pasi legyen nyitott a dologra, legyen hajlandó erre, ha úgy hozza a helyzet.

Az, hogy emberileg egyenlőek, azt nem kell magyarázni, alap, de gondoltam, hogy azért leírom :)

Szóval kisarkítva: férfiak, kellene olyan nő, aki bizony nem mindig főzne/mosna rátok, hanem nektek is ugyanannyit kellene ebből teljesíteni? :D

Kérlek legyetek őszinték, minden választ felpontozok, amennyiben a témához kapcsolódik :)

2015. júl. 21. 12:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Miért ne.Két fél egy egész.Meg nem is várom el a főzést ,mosást,takarítást.Ezekt én is megcsinálom.
2015. júl. 21. 12:19
 2/30 anonim ***** válasza:
40%
Ez elméletben működhet, de a gyakorlatban már problémásabb. A közösen használt konyha pl. sokak számára lehet rémálom, mert nem ÚGY mosogat, ahogy ő szokott, nem ÚGY főz, ahogy ő. Ugyanez a takarítással. A munkamegosztás szerintem hatékonyabb, és kevesebb konfliktussal jár.
2015. júl. 21. 12:20
 3/30 anonim ***** válasza:
20%

Akkor, ha tényleg egyenlőség lenne. Tehát ha szerinted ritkább a ház körüli férfimunka, oké, akkor a férfi is segítsen be a házimunkába.

Csakhogy a "férfimunka" gyakran nem is olyan kevés, plusz sokszor a férfi többet dolgozik/több pénzt hoz haza.

Szóval én benne lennék, ha a végeredmény egyenlő lenne.

2015. júl. 21. 12:22
 4/30 anonim ***** válasza:
51%
En nokent ugyanigy gondolkodom. Teljesen igazad van. Sokan csodalkoznak, amikor radobbennek, hogy A jovedelmembol elek es soha nem mas tartott el . N
2015. júl. 21. 12:23
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

na ez jó kérdés...

belegondolva, esélytelen, hogy én hosszabb távon a gyerekkel maradjak otthon, mert a munkahely miatt ezt nem tudnám megtenni...

VISZONT! ha mind2 fél 8 órát dolgozik szerintem pofátlanság a másiktól elvárni, hogy megcsináljon mindent...

Nálunk szülők szétmentek én apámmal maradtam, én is söpörtem, mostam fel, teregettem ruhát (mosás berakást megmutatta, de általában inkább ő intézi)...

Szóval belegondolva, hogy ilyen dolgokat meg kell csinálni szerintem természetes...ezt még bevállalnám...mondjuk főzést lehetőleg a másikra hagynám, mind2 fél érdekében :D

Pénzügyeket közös megegyezéssel...

Beadni havi X Ft-ot és egybe lenne a pénz és onnan lenne fizetve minden közös dolog, persze pontosan vezetve a kiadás, hogy ne legyen belőle vita/probléma.

22F

2015. júl. 21. 12:25
 6/30 anonim ***** válasza:
35%
Valahogy én is hasonlóan vélekedem a dolgokról, annyiban tér el az egész, hogy a mosogatást nem vállalom be, mert utálom. :D Egyébként én is kiveszem a részem a házimunkából/gyerekből, tehát minden másból.
2015. júl. 21. 12:30
 7/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így egészséges ahogy leírod. Viszont azzal kiegészíteném, hogy én szeretem a disznóólat magam körül és inkább nem is költöznék egy fedél alá valakivel, akinek fontos, hogy naponta el legyen mosogatva meg hetente ki legyen porszívózva, mert egyikünk komfortérzete mindenképp sérülne. De amikor csinálnánk, akkor együtt csinálnánk, vagy felváltva, nagyjából egyenlően elosztva (táblázatot azért nem írnék, hogy ki mikor soros ebben vagy abban)
2015. júl. 21. 12:40
 8/30 anonim ***** válasza:
8%
Egy ilyen feminista fap*naval nem:) Egy olyan nővel viszont igen, aki ezt ésszerűen csinálja, a kapcsolatban egyenlőek a felek, de nem így matekozva kell elosztani. (de azért az ágyban maradok én az úr, abból nem engedek:D)
2015. júl. 21. 12:52
 9/30 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez így természetes.

Főleg panelban, ahol ha elromlik valami, szerelőt hívnak, úgyhogy mégy csak kifejezetten "férfimunka" sincs.

2015. júl. 21. 12:54
 10/30 anonim ***** válasza:
Mosogatni nem mosogatok, de a többi oké lenne.:D
2015. júl. 21. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!