Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki egyenlőséget akar egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Leírom, mit értek az egyenlőség alatt pl, kérlek ezt nézzétek, és ne a saját definíciótok alapján válaszoljatok! :)

Ha mindketten dolgoztok, akkor ketten vezetitek a háztartást. Nem kell mindent pontosan megfelezni, de ne az a séma legyen, hogy a nő főz, most takarít, a férfi pedig megcsinálja a jóval ritkább "férfimunkákat" (szerelgetés, bútor tologatás, fűnyírás, fahasogatás..) Szóval mindenki csinálja amihez ért, ugyanakkora időbefektetéssel (egy nő is képes amúgy rengeteg ilyen "férfimunkára", betonozni is ugyanúgy meg tud tanulni mindenki, más dolog, hogy szerintem kevés pasi tud :D)

Szóval a nő elvárja, hogy a pasi ne besegítsen otthon, hanem aktív részese legyen a mosogatásnak is :D

Ezen kívül ha pl gyerekvállalásra kerül a sor, nem akarna a nő végig a gyerekkel lenni, elején persze ő, de aztán elvárná, hogy a férfi is maradjon otthon a gyerekkel, ha van erre lehetőség. Szóval a pasi legyen nyitott a dologra, legyen hajlandó erre, ha úgy hozza a helyzet.

Az, hogy emberileg egyenlőek, azt nem kell magyarázni, alap, de gondoltam, hogy azért leírom :)

Szóval kisarkítva: férfiak, kellene olyan nő, aki bizony nem mindig főzne/mosna rátok, hanem nektek is ugyanannyit kellene ebből teljesíteni? :D

Kérlek legyetek őszinték, minden választ felpontozok, amennyiben a témához kapcsolódik :)

2015. júl. 21. 12:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%
Nekem jobban tetszik az, ha egy nő részmunkaidőben dolgozik vagy takarítónő jön és vesszük a főtt ételt.
2015. szept. 8. 22:35
 22/30 anonim ***** válasza:
Abban az esetben csak ha közös kasszán vagyunk és ugyanannyit keresünk. Mivel én elég jól keresek és napi 12 órát dolgozom akkor ne az legyen már az első dolgom amikor hazaérek, hogy porszívózzak fel. Én esetemben maximum hétvégén segítenék de akkor sokat mert akkor ráérek. Ha a nő 6-8 órában dolgozik előbb ér haza akkor csináljon addig valamit. Nem várom el, hogy napi szinten főzzön meg takarítson de egy alap rend és tisztaság legyen ha már én veszek meg minden szart a házba. :) Nem tudom valamit valamiért de elég rugalmas vagyok.
2015. okt. 5. 14:11
 23/30 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, miért azt válaszolta több férfi, hogy ugyanannyit keressen a nő. Ha valamiért kevesebbet keres, attól még lehet, hogy ő is órában ugyanannyit dolgozik, és az ugyanolyan fárasztó. Pl. a nővérek keveset keresnek, de sokat dolgoznak.
2015. dec. 7. 18:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Ez egy korrekt dolog. Nem lenne semmi problémám vele.
2016. jan. 21. 20:24
 25/30 anonim ***** válasza:
27%

Nem. Én egy normális nőies nőt akarok.

Egyenlőség sosem lesz egy kapcsolatban mert a férfi a férfi a nő pedig nő.

Aki ezt kétségbe vonja az a természettel magával dacol.

2016. márc. 13. 17:36
 26/30 anonim ***** válasza:
Én tök örülnék egy ilyen kapcsolatnak, de természetesen csak akkor, ha a nő az anyagi terhekből is pontosan egyenlő részt vállal. De ezt felesleges is mondani, nyilván a kérdező sem arra gondolt, hogy jó magyar szokás szerint továbbra is tízszer annyi pénzt költ a férfi a nőre, mint a nő a férfira, a mosogatást viszont centivel mérve osztják meg mostantól egymás között.
2016. márc. 13. 18:04
 27/30 VirágésBence ***** válasza:
Nekem is ilyen barátnőm van, ugyan annyiszor csinál kaját, mint én, ugyanannyiszor mosogat stb, szerintem teljesen rendben van.
2016. márc. 13. 18:05
 28/30 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy igen, a férfi az férfi maradjon, a nő pedig nő. A férfié a ház körüli munka, szerelés, pakolás, fűnyírás, favágás. Emellett segít mindenbe a nőnek, legyen az gyereknevelés, főzés (elmegy vele vásárolni), takarítás. Én pl szerettem a páromnak segíteni mosogatni, takarítani, hogy ha végzünk, minnél több időt legyünk együtt. F
2016. márc. 13. 20:16
 29/30 anonim ***** válasza:
En most is csinalom ezeket,mert egyedul elek. De ha megintlesz kapcsolatom, nem fogom ezt hanyagolni. Ez szerintem normalis.
2016. márc. 13. 20:26
 30/30 A kérdező kommentje:

28as, szerinted átlagosan hogy van a szerinted férfi és női munka aránya egy háztartásban? :D

elárulom 1000x többet kell takarítani, főzni, mosni, egy nap, mint nyáron heti egyszer füvet nyírni (fél óra) meg néha megszerelni valamit...

ráadásul az emberek nagyon nagy része nem kertesházban lakik...

2016. márc. 14. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!