Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki egyenlőséget akar egy kapcsolatban?
Leírom, mit értek az egyenlőség alatt pl, kérlek ezt nézzétek, és ne a saját definíciótok alapján válaszoljatok! :)
Ha mindketten dolgoztok, akkor ketten vezetitek a háztartást. Nem kell mindent pontosan megfelezni, de ne az a séma legyen, hogy a nő főz, most takarít, a férfi pedig megcsinálja a jóval ritkább "férfimunkákat" (szerelgetés, bútor tologatás, fűnyírás, fahasogatás..) Szóval mindenki csinálja amihez ért, ugyanakkora időbefektetéssel (egy nő is képes amúgy rengeteg ilyen "férfimunkára", betonozni is ugyanúgy meg tud tanulni mindenki, más dolog, hogy szerintem kevés pasi tud :D)
Szóval a nő elvárja, hogy a pasi ne besegítsen otthon, hanem aktív részese legyen a mosogatásnak is :D
Ezen kívül ha pl gyerekvállalásra kerül a sor, nem akarna a nő végig a gyerekkel lenni, elején persze ő, de aztán elvárná, hogy a férfi is maradjon otthon a gyerekkel, ha van erre lehetőség. Szóval a pasi legyen nyitott a dologra, legyen hajlandó erre, ha úgy hozza a helyzet.
Az, hogy emberileg egyenlőek, azt nem kell magyarázni, alap, de gondoltam, hogy azért leírom :)
Szóval kisarkítva: férfiak, kellene olyan nő, aki bizony nem mindig főzne/mosna rátok, hanem nektek is ugyanannyit kellene ebből teljesíteni? :D
Kérlek legyetek őszinték, minden választ felpontozok, amennyiben a témához kapcsolódik :)
Nem. Én egy normális nőies nőt akarok.
Egyenlőség sosem lesz egy kapcsolatban mert a férfi a férfi a nő pedig nő.
Aki ezt kétségbe vonja az a természettel magával dacol.
28as, szerinted átlagosan hogy van a szerinted férfi és női munka aránya egy háztartásban? :D
elárulom 1000x többet kell takarítani, főzni, mosni, egy nap, mint nyáron heti egyszer füvet nyírni (fél óra) meg néha megszerelni valamit...
ráadásul az emberek nagyon nagy része nem kertesházban lakik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!