Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki egyenlőséget akar egy kapcsolatban?
Leírom, mit értek az egyenlőség alatt pl, kérlek ezt nézzétek, és ne a saját definíciótok alapján válaszoljatok! :)
Ha mindketten dolgoztok, akkor ketten vezetitek a háztartást. Nem kell mindent pontosan megfelezni, de ne az a séma legyen, hogy a nő főz, most takarít, a férfi pedig megcsinálja a jóval ritkább "férfimunkákat" (szerelgetés, bútor tologatás, fűnyírás, fahasogatás..) Szóval mindenki csinálja amihez ért, ugyanakkora időbefektetéssel (egy nő is képes amúgy rengeteg ilyen "férfimunkára", betonozni is ugyanúgy meg tud tanulni mindenki, más dolog, hogy szerintem kevés pasi tud :D)
Szóval a nő elvárja, hogy a pasi ne besegítsen otthon, hanem aktív részese legyen a mosogatásnak is :D
Ezen kívül ha pl gyerekvállalásra kerül a sor, nem akarna a nő végig a gyerekkel lenni, elején persze ő, de aztán elvárná, hogy a férfi is maradjon otthon a gyerekkel, ha van erre lehetőség. Szóval a pasi legyen nyitott a dologra, legyen hajlandó erre, ha úgy hozza a helyzet.
Az, hogy emberileg egyenlőek, azt nem kell magyarázni, alap, de gondoltam, hogy azért leírom :)
Szóval kisarkítva: férfiak, kellene olyan nő, aki bizony nem mindig főzne/mosna rátok, hanem nektek is ugyanannyit kellene ebből teljesíteni? :D
Kérlek legyetek őszinték, minden választ felpontozok, amennyiben a témához kapcsolódik :)
Ha gyakorlatban is ilyen egyenlőség lenne, akkor összejönnék vele, igen.
A gond az, hogy a nőknek addig kell a nagy egyenlősdi, amíg hasznuk van belőle, randira pl. egyik se hívna el...szóval más az elmélet és más a gyakorlat.
Az a baj hogy az én kosz toleranciám sokkal magasabb mint egy átlag nőé. Akkor kezdek mosogatni ha már nem lehet a koszos edénytől mozogni.
Porszívózni is csak akkor szoktam amikor pormacskákat hajt át a szobán az ha kinyitom az ablakot.
Ne tudd meg mi van a hűtőmben sem. Éppen megbeszéléseket folytatok az ott kifejlett idegen civilizációval hogy mégis mikor tudnának kiköltözni.
utolsó, a kosz és rendetlenség toleranciám nekem is szinte határtalan :D
de egyébként meglepődtem a válaszokon, bár lehet, hogy csak nem nem mertek válaszolni a nézetem ellenzői közül elegen :D
egyébként szerintem nem ritka az olyan nő, aki így gondolkozik és be is tartaná.. csak sajna rengeteg pasit nem úgy neveltek, mint a válaszolók többségét és nem hajlandó kompromisszumra sem.. ezért a nő feladja, és bevállal mindent, mivel a férfi nem hajlandó arra, amit leírtam. legalábbis a környezetemben (sajnos családomban is) ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!