Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, összejönnétek olyan nővel, aki egyenlőséget akar egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Leírom, mit értek az egyenlőség alatt pl, kérlek ezt nézzétek, és ne a saját definíciótok alapján válaszoljatok! :)

Ha mindketten dolgoztok, akkor ketten vezetitek a háztartást. Nem kell mindent pontosan megfelezni, de ne az a séma legyen, hogy a nő főz, most takarít, a férfi pedig megcsinálja a jóval ritkább "férfimunkákat" (szerelgetés, bútor tologatás, fűnyírás, fahasogatás..) Szóval mindenki csinálja amihez ért, ugyanakkora időbefektetéssel (egy nő is képes amúgy rengeteg ilyen "férfimunkára", betonozni is ugyanúgy meg tud tanulni mindenki, más dolog, hogy szerintem kevés pasi tud :D)

Szóval a nő elvárja, hogy a pasi ne besegítsen otthon, hanem aktív részese legyen a mosogatásnak is :D

Ezen kívül ha pl gyerekvállalásra kerül a sor, nem akarna a nő végig a gyerekkel lenni, elején persze ő, de aztán elvárná, hogy a férfi is maradjon otthon a gyerekkel, ha van erre lehetőség. Szóval a pasi legyen nyitott a dologra, legyen hajlandó erre, ha úgy hozza a helyzet.

Az, hogy emberileg egyenlőek, azt nem kell magyarázni, alap, de gondoltam, hogy azért leírom :)

Szóval kisarkítva: férfiak, kellene olyan nő, aki bizony nem mindig főzne/mosna rátok, hanem nektek is ugyanannyit kellene ebből teljesíteni? :D

Kérlek legyetek őszinték, minden választ felpontozok, amennyiben a témához kapcsolódik :)

2015. júl. 21. 12:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
Az ilyen nő, aki komolyan is gondolja, és csinálja is nem csak a szája jár, 3x ritkább mint a fehér holló!
2015. júl. 21. 12:58
 12/30 anonim válasza:
Simán, sosem vártam el senkitől hogy a seggem alá pakoljon mindent. Viszont ez csak akkor működik, ha figyelemmel vagyunk egymás felé. Mondjuk egy egész napos favágás után még ne nekem kelljen főznöm is, mert az nem túl fair.
2015. júl. 21. 12:58
 13/30 anonim ***** válasza:
A szüleimnél ez teljesen természetes volt mindig, szóval öcsém és én nőként már ebben nőttünk fel, hogy ez így természetes, annak ellenére, hogy apám jóval többet keres anyagilag, de ez nem azt jelenti, hogy anyám annyival kevesebbet ér a munkájában, teljesen más szakmát űznek, és a szakma általi lehetőségek adják ezt a különbséget, egyébként mindketten kiválók a saját szakterületükön. Mondjuk mi panelban élünk, ott másképp néz ki a "ház körüli munka", mint egy kertes családi házban. De hozhatnám anyai nagyszüleim példáját is, akik hatalmas kerttel rendelkeztek (mostanra megöregedtek, kiadták másnak), és erejüknek megfelelően a ház körüli teendőket is megosztották, nagyapám is remekül főzött, amíg bírt, a kertben együtt dolgoztak mindig. Apai nagyszüleimet nem ismertem, de ott is megvolt az otthoni munkamegosztás, úgy mesélték apám és a testvérei. Soha nem volt olyan, hogy egyik fél csak lábát lógatni ment haza vagy nyűg lett volna otthon is bármit megcsinálni. A szüleim, a tesóik, és a tesómmal én is mind ebben nőttünk fel, nekünk ez így teljesen természetes, kérdező.
2015. júl. 21. 14:07
 14/30 anonim ***** válasza:
7%
Ahogy nagyapám mondta: Nő kezébe két dolog való; pocs és fakanál. Teljesen igaza volt. Ennyi erről a véleményem.
2015. júl. 21. 17:04
 15/30 anonim ***** válasza:
12%

Ha gyakorlatban is ilyen egyenlőség lenne, akkor összejönnék vele, igen.

A gond az, hogy a nőknek addig kell a nagy egyenlősdi, amíg hasznuk van belőle, randira pl. egyik se hívna el...szóval más az elmélet és más a gyakorlat.

2015. júl. 21. 18:07
 16/30 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj hogy az én kosz toleranciám sokkal magasabb mint egy átlag nőé. Akkor kezdek mosogatni ha már nem lehet a koszos edénytől mozogni.

Porszívózni is csak akkor szoktam amikor pormacskákat hajt át a szobán az ha kinyitom az ablakot.

Ne tudd meg mi van a hűtőmben sem. Éppen megbeszéléseket folytatok az ott kifejlett idegen civilizációval hogy mégis mikor tudnának kiköltözni.

2015. júl. 21. 23:50
 17/30 A kérdező kommentje:

utolsó, a kosz és rendetlenség toleranciám nekem is szinte határtalan :D

de egyébként meglepődtem a válaszokon, bár lehet, hogy csak nem nem mertek válaszolni a nézetem ellenzői közül elegen :D

egyébként szerintem nem ritka az olyan nő, aki így gondolkozik és be is tartaná.. csak sajna rengeteg pasit nem úgy neveltek, mint a válaszolók többségét és nem hajlandó kompromisszumra sem.. ezért a nő feladja, és bevállal mindent, mivel a férfi nem hajlandó arra, amit leírtam. legalábbis a környezetemben (sajnos családomban is) ezt látom.

2015. júl. 22. 11:53
 18/30 anonim ***** válasza:
Ha o a csaladfenntartasbol ugyanugy kiveszi a reszet mint en, ami alatt azt ertem hogy kb ugyannyit keres, akkor minden tovabbi nelkul. Mert en meg akkor ebben akarok "egyenloseget" :)
2015. júl. 27. 14:27
 19/30 anonim ***** válasza:
14%
persze, hogy összejönnék. de ilyen nővel én még nem találkoztam, mert mindegyik jóval többre tartja magát az egyenlőségnél :)
2015. júl. 27. 16:27
 20/30 anonim válasza:
En magam is egy feminista lany vagyok, ugyhogy nekem az a normalis fiu, aki annyit mosogat, takarit es dolgozik, mint en. Ha meg fozni is tud az tokeletes (es en ezeket a dolgokat az agyban halalom meg :))
2015. szept. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!