Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam ma a buszon egy lányt, hogy ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Nagyon csinos volt, én viszont eléggé tré vagyok. Hogyan közelítsek felé hogy a buszonlévők se nevessenek ki és ő se? Nagyon tetszik a csaj, igaz még nem ismerem. De már most tetszik a személyisége!2022. szept. 28. 19:11
41/77 anonim válasza:
Egyébként őszinte leszek, ez az ismerkedés halála. Nem gondolkodnék kell, hanem odamenni és csináln. Minél többet gondolkodsz, annál jobban parázni fogsz.
42/77 A kérdező kommentje:
Már most túlgondoltam 100x, és baromira tartok a holnaptól. De megpróbálom.
2022. szept. 29. 18:02
43/77 A kérdező kommentje:
Na srácok.... Nem mertem leszólítani reggel, pedig mellette ültem. Haza felé megpróbálok össze szedni annyi önbizalmat.
2022. szept. 30. 07:44
44/77 anonim válasza:
Ne toketlenkedj, mert valaki elviszi helyetted.
Par eve en is elbasztam a lehetoseget
45/77 A kérdező kommentje:
Hazafele úgyis egy busszal megyünk. De jobb lett volna reggel tényleg mivel szakadt az eső. De haza felé megprobalom
2022. szept. 30. 07:58
47/77 A kérdező kommentje:
Csak baromira izgulok. De hazafelé megcsinalom, elszánom magam eléggé,majd találok hogy mivolt.
2022. szept. 30. 08:21
48/77 anonim válasza:
Lúzer akarsz lenni, vagy férfi? Ha az előbbi, akkor nagyon jól csinálsz mindent, de ha az utóbbi a cél, akkor növessz tököt és cselekedj végre.
49/77 A kérdező kommentje:
Meg akarom ismerni. De mégis félek a vissza utasítástol és zavarban vagyok mellette. De megprobalom legyűrni a félelmet
2022. szept. 30. 08:41
50/77 anonim válasza:
#49 Hát muszaj is lesz legyűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!