Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam ma a buszon egy lányt, hogy ismerjem meg?
30-as
Mondjuk én se feltétlen örülnék, ha zene hallgatás közben jönnének oda hozzám 🤔
Ha teccessz neki, akkor a seggedet is a földhöz csapkodhatod, tetszeni fogsz neki. Ha nem teccessz neki, akkor meg lehet nem küld el, de csak pazarlod az idődet, amennyiben ebből románcot szeretnél.
Itt egy opció:
Felszállsz a buszra, megpróbálsz vele szemkontaktust kialakítani. Ebből már látszik valami. Aztán előveszel papírt, ceruzát, felírod a messengered (m.me/joska.pista123) vagy za instádat. Hátragyalogolsz már ott perc után, leülsz a szomszédos üléspárra a szemébe nézve, integetsz neki, kiveszi a fülest.
"Szia! Tessék, itt az elérhetőségem. Ha gondolod, akkor jelölj be, szívesen beszélgetnék veled :-)"
Megvárod a reakcióját, aztán mondod neki, hogy "Most dolgozatra készülök, úgyhogy nem is zavarok tovább", majd vissza a helyedre.
Ha nagyon barátságos, akkor skippelheted az utóbbit, és ott maradhatsz. Nem muszáj egy órán át szórakoztatnotok egymást, amint úgy érzed, hogy tettél rá egy jó első benyomást (pl. viccelődés), igazából onnantól bedobhatod, hogy tanulmod kell
33
Ez nagyon szar ötlet, ha csaj lennék kiröhögném aki így akar velem ismerkedni
33
Bocsi, de nagyon béne dolog egy néhány méterre lévő emberrel messengerezni :D
Én azt tanácsolom, hogy amikor egy helyen vagytok akkor minél többet beszélgessetek egymással, és akkor messengerezzetek, mikor távol vagytok egymástól
Mentetek már oda lányhoz? Elérhetőséget cseréltek, jópofi, pont. Nem kell a buszon csetelni, majd délután, ha kettőtöknek semmi dolga már.
Távolsági buszon nekem semmi kedvem nem lenne beszélgetni senki idegennel, és nem tudhatod, milyen hangulatban találod. Nem egy koszos Ikaruson kell elsőrandizni, hanem amikor mindketten ott vagytok fejben, lélekben.
Ha nem tetszik, csináld, ahogy akarod, szerintem csak az esélyeid rontod, ha a buszon akarsz randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!