Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam ma a buszon egy lányt, hogy ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Nagyon csinos volt, én viszont eléggé tré vagyok. Hogyan közelítsek felé hogy a buszonlévők se nevessenek ki és ő se? Nagyon tetszik a csaj, igaz még nem ismerem. De már most tetszik a személyisége!2022. szept. 28. 19:11
11/77 A kérdező kommentje:
Huhh, azthiszem menni fog. Az nem túl tolakodó hogy megkérdezem hova megy?
2022. szept. 28. 19:42
12/77 anonim válasza:
Kerdezheted akár úgy is ha, mondjuk megfigyelted hol szállt fel/le, hogy xy településen laksz?
13/77 A kérdező kommentje:
Áh, akkor ha látom. Leülök mellé, és megkérezem pl ezt:. "Szia, bocsi, szabad ez a hely? Egyébként mit hallgatsz? Áh, amúgy te is xy-i vagy?
2022. szept. 28. 19:56
15/77 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyén hangzik, de én a helyedben miután mellé ülök az lenne a kérdésem tőle, hogy zavarhatom-e, és érdeklődhetek-e iránta. Amire ha a reakció és a válasz pozitív, azután nyilván, hogy hova megy, hány éves, hova jár, hol él, hobbi, aktuális kérdések stb.
Ha meg azt mondja, hogy nem ér rá beszélgetni vagy valami, akkor persze értsd meg :D
17/77 A kérdező kommentje:
Hát, ez is nagyon tetszik... Ahj, elfogom baszni annyira érzem.
2022. szept. 28. 20:00
18/77 anonim válasza:
19/77 A kérdező kommentje:
Nem. Viszont láttam, onnan is próbáltam tanácsot keresni de nem ment, viszont innen már tanultam többet.
2022. szept. 28. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!