Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik utcában felénk lakik ott egy fiú, aki tetszik nekem! Hogy ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Szeretném megismerni, de félek, hogy mit szólnak... Anyáék annyira féltenek, hogy elzavartak onnan és ők biztos meghallották, mert laknak ott másik is! A családja! Hogy ismerjem meg? Nem merek becsöngetni, mert szégyenlős vagyok! Folyton arra biciklizek és ő is néz engem az ablakból, ha nem látja senki! ♥2021. febr. 9. 22:12
1/35 anonim válasza:
Menj oda hozzá nyugodtan, és mondd azt, hogy szerelmes vagy belé!
2/35 A kérdező kommentje:
Egyszer már az apja elzavart, mert ott álltam a háznál...
2021. febr. 9. 22:22
3/35 A kérdező kommentje:
Ezek után nem merek oda menni hozzá, pedig szeretnék!
2021. febr. 9. 22:23
4/35 Igazságoska válasza:
Nem szabad erőltetni, mert akkor csak rosszabb lesz! Ő a fiú, neki kéne kezdeményezni! Ha legközelebb elzavar az apja, akkor mondd meg neki, hogy tetszik neked a fia!
5/35 A kérdező kommentje:
Anyáék nem akarnak segíteni, mert annyira féltenek!
2021. febr. 9. 22:30
6/35 A kérdező kommentje:
Egyedül kell megoldanom!
2021. febr. 9. 22:33
7/35 anonim válasza:
Ne erőltesd! Azzal csak elijeszted! Szerintem csak úgy össze kéne találkoznotok valahol és úgy ismerkedni össze!
8/35 A kérdező kommentje:
És mégis hol?! Az utcán?! Annyira szégyenlős vagyok! Nem hiszem el!
2021. febr. 9. 22:39
9/35 anonim válasza:
Ha ennyire félsz akkor most felejtsd el.... Ha ennyire nem mered sose lesz a tiéd, döntened kell hogy maradsz ilyen és elveezíted nagy valószínűséggel vagy bátor vagy és kiállsz magadért és valamilyen szinten őérte is..... Te tudod, csak egy tanács
10/35 terminator9000 válasza:
Azé ne hidegvizet önts rá, hányéves vagy? Ha élőbe nemtudsz neten irj rá hogy találkozzatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!