Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyik utcában felénk lakik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik utcában felénk lakik ott egy fiú, aki tetszik nekem! Hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Szeretném megismerni, de félek, hogy mit szólnak... Anyáék annyira féltenek, hogy elzavartak onnan és ők biztos meghallották, mert laknak ott másik is! A családja! Hogy ismerjem meg? Nem merek becsöngetni, mert szégyenlős vagyok! Folyton arra biciklizek és ő is néz engem az ablakból, ha nem látja senki! ♥

2021. febr. 9. 22:12
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
De azt se tudom, hogy hogy hívják!
2021. febr. 9. 23:58
 12/35 anonim válasza:
Hát akkor hogy ismerkedsz meg vele?!
2021. febr. 10. 00:00
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem örülnek a szülei, hogy folyton arra biciklizek! Pedig megismerkednék vele, csak az apjától félek! Mert egyszer elzavart! De ha egyedül lenne otthon a srác, akkor be mernék csöngetni!
2021. febr. 10. 00:03
 14/35 A kérdező kommentje:
Anyáék meg nem akarják, hogy megismerkedjek vele, mert féltenek, hogy bántanak vagy ilyenek... De akkor is arra megyek! Nem lehetek ennyire betojva! De keresztanyám szerint neki kéne közelednie hozzám, mert ő a fiú!
2021. febr. 10. 00:06
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni! Tetszik nekem! Igazából régebben elképzeltem magamnak és pont úgy néz ki! Mert az ablakból láttam!
2021. febr. 10. 00:08
 16/35 Igazságoska válasza:
Nem félhetsz ennyire! Szedd össze magad!
2021. febr. 10. 00:10
 17/35 anonim válasza:
100%
Ha csak arra biciklizel, de nem teszel semmit, akkor nem történik semmi! Nyugodtan csöngess be és beszélj a szüleivel!
2021. febr. 10. 00:12
 18/35 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a facebookon a szüleit, de kiderült, hogy nekik csak 2 gyerekük van és az a fiú az nem az! Láttam a képet róluk! De az a fiú is ott lakik! De nem tudom, hogy kicsoda! Majd kiderítem és ha megtalálom, akkor írok neki! De inkább becsöngetnék!
2021. febr. 10. 00:16
 19/35 anonim ***** válasza:
57%
Lol ez aranyos
2021. febr. 10. 02:17
 20/35 anonim ***** válasza:
Max 14 lehetsz
2021. febr. 10. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!