Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik utcában felénk lakik ott egy fiú, aki tetszik nekem! Hogy ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Szeretném megismerni, de félek, hogy mit szólnak... Anyáék annyira féltenek, hogy elzavartak onnan és ők biztos meghallották, mert laknak ott másik is! A családja! Hogy ismerjem meg? Nem merek becsöngetni, mert szégyenlős vagyok! Folyton arra biciklizek és ő is néz engem az ablakból, ha nem látja senki! ♥2021. febr. 9. 22:12
21/35 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok! Ő meg 20 éves lehet! De Annyira félek, hogy elzavarnak! Látom, hogy akik ott laknak, azok nem szeretik, hogy arra megyek! Nem akarom elszúrni!
2021. febr. 10. 17:31
22/35 anonim válasza:
Akkor ne menj arra sokáig és utána később csöngess be (pár hét után), hogy szeretnéd megismerni azt a fiút! Ne menj folyton arra, mert akkor a végén nem tudom, hogy mi lesz! Várj egy kicsit!
23/35 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki, hogy ne menjek arra!
2021. febr. 10. 17:35
24/35 Igazságoska válasza:
Ha ő hozzád tartozik, akkor előbb-utóbb úgyis találkozol vele! Lehet, hogy most még nincs itt az ideje! Türelem! Ne menj folyton arra, mert ha nem szeretik, hogy arra mész, akkor megint szólni fognak! Majd ő jön hozzád, ha eljött az idő! Addig sokat kell tanulnod, de úgy is találkozni fogsz vele, csak lehet, hogy nem most! Az égiek tudják!
25/35 A kérdező kommentje:
Beszereztem a rózsakvarcot! Ez segít és nyugtat! Ezt régebben szó szerint a szerelemvonzáshoz használták! Azt írták, ha megmarkolom, akkor bevonzza a szerelmet! Hát megmarkoltam! Nem azonnal jön a kedvesem, de jönni fog!
2021. febr. 10. 17:43
26/35 anonim válasza:
Hát ha élőben ennyire félsz...
27/35 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam azt a fiút és kiderült, hogy van barátnője! A családja nagyon mérges rám, hogy folyton arra járkáltam!
2021. febr. 15. 20:58
28/35 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömnek szóltam, aki ismeri őket és ő mondta, hogy van barátnője meg hogy haragszanak rám, hogy folyton arra járkáltam! Hát most már nem megyek arra! Csak néha!
2021. febr. 15. 21:01
29/35 A kérdező kommentje:
Csak azt hittem, hogy a fiú Patrick Swayze-re hasonlít, nem rosszul láttam, mert megtaláltam a facebookját és nem is hasonlít rá!
2021. febr. 15. 21:03
30/35 A kérdező kommentje:
Kinyomoztam, hogy hogy hívják! Segítettek is!
2021. febr. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!