Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Láttam ma a buszon egy lányt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam ma a buszon egy lányt, hogy ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Nagyon csinos volt, én viszont eléggé tré vagyok. Hogyan közelítsek felé hogy a buszonlévők se nevessenek ki és ő se? Nagyon tetszik a csaj, igaz még nem ismerem. De már most tetszik a személyisége!
2022. szept. 28. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kezdesz neki akkor biztos lehetsz benne hogy sikertelen a dolog. De ha nem szeretnél lemondási arról hogy megismerd őt és tényleg fontos az egész meg kell probalnod

2022. szept. 28. 20:18
 22/77 A kérdező kommentje:
megpróbálom, csak egyáltalán nem akarom elrontani.
2022. szept. 28. 20:23
 23/77 A kérdező kommentje:
Akkor mondjuk ha oda megyek és így kezdek. Pl:. "Szia, leülhetek? *válaszol* Nem gond ha zavarok pár szóra? *válaszol* Remek, mit hallgatsz egyébként? *válaszol* Áh, és amúgy te hova valósi vagy? " És így tovább-tovább akkor bevállhat?
2022. szept. 28. 20:27
 24/77 anonim ***** válasza:
53%
Játsszatok Gartic Phone-t vagy valami
2022. szept. 28. 20:27
 25/77 anonim ***** válasza:
100%

23

Ez jónak tűnik, két tanácsot mondanék :D

Ne azt mondjad, hogy pár szóra zavarnád, hiszen úgy sem pár szó lesz :D mondjuk csak azt kérdezed meg tőle, hogy zavarhatod-e.

Másik: ne egy újságírói interjú szerint legyen a beszélgetés, hogy kérdezel valamit, válaszol egy szóban hogy igen vagy nem, aztán megy a következő kérdés :D

Hanem próbáld ahogy csak lehet elérni, hogy minél inkább kifejtse magát, egy kérdés utáni folytatás tarthat több ideig is, a beszélgetés menjen természetesen, és nyugodtan el is kanyarodhattok más témákba is.

A vége fele pedig elkérheted a számát és elérhetőségét :D

2022. szept. 28. 20:44
 26/77 anonim ***** válasza:
100%

25-ös nagyon szépen leírta.

Az első lépés mindig a legnehezebb, utána már adja magát a dolog. Sok sikert! Várjuk a fejleményeket!

2022. szept. 28. 20:54
 27/77 anonim ***** válasza:
13%

"Szia, leülhetek ide?"

Én erre szoktam azt mondani, hogy nem, van még hely máshol is.

2022. szept. 28. 21:12
 28/77 anonim ***** válasza:
100%
27-es hány embernek törted már így össze a szívét? :D
2022. szept. 28. 21:28
 29/77 A kérdező kommentje:
Huhh, 25, ez baromi hasznos volt! Holnap be próbálkozom.
2022. szept. 29. 05:03
 30/77 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyit hozzátennék, hogy sok ember utálja, ha megzvarják zenélés közben. Az jó ötlet, hogy megkérdezed, hogy leülhetsz-e mellé, de ha elvan magában, akkor ne annyira nyomulj.
2022. szept. 29. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!