Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam ma a buszon egy lányt, hogy ismerjem meg?
Ha nem kezdesz neki akkor biztos lehetsz benne hogy sikertelen a dolog. De ha nem szeretnél lemondási arról hogy megismerd őt és tényleg fontos az egész meg kell probalnod
23
Ez jónak tűnik, két tanácsot mondanék :D
Ne azt mondjad, hogy pár szóra zavarnád, hiszen úgy sem pár szó lesz :D mondjuk csak azt kérdezed meg tőle, hogy zavarhatod-e.
Másik: ne egy újságírói interjú szerint legyen a beszélgetés, hogy kérdezel valamit, válaszol egy szóban hogy igen vagy nem, aztán megy a következő kérdés :D
Hanem próbáld ahogy csak lehet elérni, hogy minél inkább kifejtse magát, egy kérdés utáni folytatás tarthat több ideig is, a beszélgetés menjen természetesen, és nyugodtan el is kanyarodhattok más témákba is.
A vége fele pedig elkérheted a számát és elérhetőségét :D
25-ös nagyon szépen leírta.
Az első lépés mindig a legnehezebb, utána már adja magát a dolog. Sok sikert! Várjuk a fejleményeket!
"Szia, leülhetek ide?"
Én erre szoktam azt mondani, hogy nem, van még hely máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!