Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerjek meg egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerjek meg egy olvasni szerető lányt, ha sehova nem jár el?

Figyelt kérdés
Jó lenne megölelni, szeretni, beszélni vele, esténként egymásnak dölve olvasni
2020. febr. 7. 23:27
1 2
 1/13 Stark2000 ***** válasza:
85%
Könyvtár, könyves bolt. Esetleg ha tényleg nem jár el sehova, neten megpróbálhatsz beszélgetést kezdeményezni.
2020. febr. 7. 23:33
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Én is hasonló lányokat szeretnék, nem pont az olvasás, hanem a visszahúzódó "más" lányokat keresem, e-miatt, ebbe a pillanatba akarok kiírni hasonló kérdést.. Bár nem hiszem hogy annyira tudnának segíteni nekünk, mert sajnos neten sem nagyon aktívak a lányok, csak a magamutogató szokásosak.. :(

19f

2020. febr. 7. 23:40
 3/13 anonim ***** válasza:
32%

Milyen könyveket szeretsz?

Én nagyon szeretek beszélhetni olvasmányaimról és művészeti alkotásaimról :)

Jó lenne megosztani és így nem csak a papíron lesz maradandó, hanem a szívben is.

A szeretgetés egy fantasztikus dolog. Csak erre emlékszik az ember, elalszik, és reggel kinyitja a szemét és ugyanúgy ölel mint azelőtt.

Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan

18/l

2020. febr. 8. 06:12
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Az olvasni szerető lányok sem ülnek egész nap a házban. Attól mert szeretek olvasni ugyanúgy elmegyek ide-oda a barátaimmal és jól érzem magam. A két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. :) 17/L
2020. febr. 8. 13:31
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Iagzából tényleg működő helyről nem tudok, ahol tuti összejön vki. Ezzel én is pontosan így vagyok, hogy a rendes normális srácok nem találnak meg. Nincs túl sok szabadidőm, ha van pihenéssel és a családdal töltöm leginkább, hétköznap suli, balett + edzés, szombaton szintén. Még a suliban talán lehetne is ismerkedni, de nincs olyan aki megfogott volna, fiú a baletton max a tánrom van, ő nyilván nem jön szóba. A városban is leginkább csak a végpontok között sétálok max 20 percet és örök rohanásban vagyok. Pl a korosztályom nem igen jár színházba vagy hasonló helyekre, ez is kilőve... Én pedig se diacoba, se kocsmázni nem járok, mert nem vonz ez a környezet és az itt összeverődött társaság. Így igen nehéz, bár lehet én sem teszek érte eleget, lehet nekem jobban kellene mások felé nyitni, de olyat aki felé igazán tudnék még nem akadt. Illetve eléggé komoly vagyok sokszor, sőt a ruhám alapján mindig idősebbnek néz mindenki, talán ez riasztó lehet a fiúk számára. Szóval annyit tudok neked segíteni, hogy suli/egyetem és a városban, parkokban, talán még a könyvtár lehet. 18/L
2020. febr. 8. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
19%
2-es vagyok, 5-ös szerintem sok fiunak riasztó amilyen vagy igen, de az ha így öltözöl a mai világba tök jó, mert a haspóló meg ilyen kihívó hülyeségek nem normálisak szerintem, pedig csak egyel vagyok idősebb mint te. Az eddigiek alapján szerintem te is normális vagy, pont olyan amilyenre a kérdező gondolt (meg én is, csak én nem feltétlen arra megyek hogy a lány művelt legyen, hanem hogy hűséges és őszinte stb) Igaz én egyáltalán nem mernék oda menni, de nem azért mert ne érdekelne egy ilyen lány, sőt.. Csak én félénk vagyok. De van esélyed, inkább várj egy komoly kapcsolatra mint hogy elrontsd egy random fiúval :)
2020. febr. 8. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
2-es amit írtál köszönöm, teljesen egyetértek veled. Lehet én is félek egy kicsit (hogy teljesen el tudna-e fogadni, nem verne át...). Sajnos kevés a kivétel bármelyik oldalról nézzük, ők meg hasonló módon léteznek, mint mi, nem óriásplakáton reklámozzák magukat. Őszintén nem értem, hogy miért jó érzés a mai lányoknak, ha a fél világnak mutogatják magukat és a dolgaikat (táskától kezve a műkörmükig bármit-bárhol). Vagy az, hogy kb minden lány egyforma. Igazából sok mindent nem értek, annak ellenére hogy én is lány vagyok. Sokan mérhetetlenül közönségesen viselkednek a korosztályomból, azt hiszem sokszor ezért is érzem magam jobban vagy a fiatalabbakkal vagy az idősebbekkel. És nem fontos nekem, hogy járjon valaki színházba, én sem hetente teszem. Én például a kérdezőnek nem felelnék meg, van sok könyvem, de még arra is nehéz rávenni magam hogy a tankönyvet átolvassam, nemhogy egy könyvet elolvassak. Ha találok valami jót, akkor az lehet elkezdem, de esetek többségében mikor lenne időm már nagyon fáradt vagyok és a lap végére nem is tudom mi volt a tetején.
2020. febr. 8. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok, hát lehet hogy nem felelnél meg neki, de az olvasás csak egy dolog... Én például sose mennék színházba szerintem, de ha ilyen okos hűséges barátnőm lenne amit te irtál le magadról, még az is lehet csak az összebújás kedvéért elmennék.. Sose tudni :) Keresem az olyan lányokat én is amilyen te vagy, de hiába, csak ugyan azt kapom, mellettem járnak fel társkeresőre, vissza se írnak, szórakoznak velem..
2020. febr. 8. 16:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Sokszor elgondolkoztam, hogy regisztrálok társkeresőre, de aztán mindig rájövök, hogy nem megy. Amiket láttam barátnőknél sokszor már taszító. Meg a másik oldala, nem vagyok csúnya, nincs takargatnivalóm, de azért rémisztő, hogy nekem teljesen ismeretlen emberek egy kattintásra sok mindent megtudnak rólam, a képeimet is mind látják... Talán hiszek még is a véletlen, szerencsés találkozásban.
2020. febr. 8. 17:14
 10/13 anonim ***** válasza:
9%
Hát jó neked, sok sikert.. Tudom milyenek, a lányok is foylton csak kicsesznek velem és szórakoznak, meg kép alapján simán elítélnek.. Az egyik azért nem akart megismerni mert visszahúzódó vagyok, a másiknak az volt a baja hogy nincs szakmám, van aki meztelen képeket tölt fel, van aki több kapcsolatot akar egyszerre (fiukkal és lányokkal összevonva) van aki szerint ezek csak szex társkeresők.. Tudom miről beszélsz a lányok sem jobbak.. De hát úgy látszik a magam fajta fiú már nem kell ebbe a világba, sehova
2020. febr. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!