Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön hogy ismerjek meg fiúkat?
19 leszek holnap, nem volt még rendes kapcsolatom nekem se.
Magyar vagyok, viszont "lélekben francia".
Rengeteg ismerősöm van onnan, a nyelv is folyékonyan megy, ki is akarok költözni egyszer, szóval... ha gondolod ismerkedhetünk.
Ezek melett beszélek németül, hollandul és angolul.
4-es
A kérdező szerintem gondolt, hogy Németországban, hogy ismerkedjen.
A nővérem Magyarországon jött össze a Balatonnál egy német csávóval, azóta pedig gyerekük is van, szóval van esély. Csak tudj jól németül, mert az nem jó ha a részletek "elvesznek" beszéd közben. Ne okozzon a nyelv akadályt.
Mindkét lányom "magyar", ennek "ellenére" német párjuk van.
Igaz, hogy mindketten tökéletesen beszélnek németül, nem veszik észre rajtuk, hogy nem idevalósiak. (Más kérdés, hogy én is itt találtam meg a páromat, és nem akart "igazi németet", engem szeretett meg)
Ha rendesenr tudsz németül, nem akar feltünni azzal, hogy magyar vagy, hanem beilleszkedsz a társaságba, akkor eszébe sem jut az egy fiúnak, hogy kaphatna német lányt is, mert ez egyáltalán nem számít, hanem csak az, hogy normális legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!