Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs 16 évesen barátnőm? (Többi lent)
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, és hát elég csúnya, mert nem vagyok nagyon kigyúrva meg hát az arcom is elég csúnya. Egy kicsit más vagyok szerintem mint a korombeliek, mert én egy nyugis természetű fiú vagyok, nem járok bulizni, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Sokszor megkapom, hogy olyan túl jó gyerek vagyok azért nincs barátnőm. Számomra nem fontos a külső, én csak a belső értékeket nézem. Hol rontom el szerintetek, miért nincs barátnőm?
Próbálkozok de nem kellek senkinek. Szerintetek lesz az életben valaki akinek befogok jönni?
2022. febr. 2. 19:14
21/22 anonim válasza:
Ilyen világban felejtsd el,hogy több éves kapcsolatban leszel ,ne ezekre hallgass,nálam 24+osan már nem volt tabu a téma és ilyen korban már küldtük egymásnak a szex képeket. Tele van semmitmondó buta csajokkal a társadalom.
22/22 anonim válasza:
Hiába erőltetik már ezt a kétszínű kis "legyünk jóban ,de semmi szex",majd időskorukban vinnyogni fognak csak akkor már nem kellenek senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!