Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha 17 évesen rosszul érzem magam, amiért még nem volt soha barátnőm? F
19 F vagyok
Hidd el tudom mit érzel, de te még bőven nem futsz ki az időből.
Nem vagyok csúnya, sokak szerint helyes vagyokn, mindenki ismer a suliban és sokan meg is lepődnek, hogy hogyan nincs barátnőm.
Én csak tavaly kezdtem el randizgatni, mert addig jól elvoltam, de azóta egyre rosszabbul érzem magam.
Vagy én nem tetszettem nekik, vagy nem voltunk egy hullámhosszon.
Eldöntöttem tehát, hogy még bepróbálkozom az összes kiszemeltemnél és utánna elmegyek egy kis szünetre építeni a jövőm.
Mielött ezt még megtehettem volna, az egyik írói csoportból rámírt egy lány, hogy tetszett neki amit írtam - már 3 hete beszélek vele. Mivel 160km van köztünk, nem tudom lesz-e valami.
Ha eddig nem próbálkoztál még be, hozd ki magadból a maximumot. Minden nap úgy menj iskolába, mintha tudnád, hogy aznap találkozol a nagy ő-vel.
Válj magabiztossá, határozottá gyakorlatiasan. Ne csak ülj és nézz videókat. Naponta igérd meg magadnak, hogy amíg egy random emberrel nem beszélsz akár csak pár szót, addig nem mész haza.
Ha kell segítek, mondok tapasztalatot. Ha küldesz képet, akkor segítek a maximumot kihozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!