Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha 21 évesen nem volt még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha 21 évesen nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés
21/F
2021. febr. 2. 14:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem? Nem

Neked? Valószínűleg igen. De ne akarj görcsösen senkit,ne siess. Majd jön valaki, csak légy nyitott.

2021. febr. 2. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
46%

Igen. Mert lassan kicsúszol abból az időből, amit arra szán a természet, hogy megtanulj udvarolni, közeledni a másik nemhez. A 16-20 éves kor arra van, hogy udvarolj, smárolj, pettingelj, majd kezd megtanulni a szexet, hogy mire eljön az igazi, addigra ne egy befosott kisfiú legyél. Ez mind még előtted áll most. Vagyis: állj fel az előla k*rva gép elől és menj emberek közé, mert késő lesz.

Most jönnek a válaszok, hogy én ismerek olyat, akinek még 30 évesen sincs barátnője, de nem kell takarózni meg indokot keresni, nem normális ha valakinek nincs partnere ennyi idősen.

2021. febr. 2. 14:14
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem értek egyet a kettessel...
2021. febr. 2. 14:17
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Én pedig egyetértek a kettessel. A lányokat vonza az önbizalom, ambició, tökösség, és ha tudják hogy kell bánni egyes helyzetekkel. Ezek többsége tapasztalatból, és pozitív megerősítésből fakad. Aki nem megy át a tanulási fázison, az lúzer marad. Szóval minél előbb, annál jobb.
2021. febr. 2. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem baj,jön az majd ! Nem kell siettetni .
2021. febr. 2. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

Am batyam 21, neki se volt még baratnoje kozbe eleg fullos pali, csak nem mindene a csajozas.

Kerdezo, ha teged zavar hogy az vagy ennyi idősen akkor konnyeden valtoztathatsz ezen, de szerintem ez masokat annyira nem érdekli. Meglepodni meglepodnek de ennyi. Valaki biztos nagyon orulni fog hogy ő lehet neked az elso

Es en sem ertek egyett a kettes valaszoloval xD A 16-20 eves, tinedzser kor nem arra van amiket leirtal. Arra van amit akarsz csinalni, azt csinalsz amit akarsz. Nincs torvenybe vesve hogy melyik idoszakban kezdj nemi eletet elni, vannak későn érők is, vagy olyanok akik varni akarnak hazassagig. Akkor csinalod amikor akarod es szard le mit mondanak masok, mert pont semmi kozuk nincs hozza

18/l

2021. febr. 2. 14:25
 7/11 anonim ***** válasza:
97%
21 évesen még rengeteg embernek nincs. Nem kell aggódnod. De azért pár éven belül (mondjuk úgy 24 éves korig) próbálj meg kapcsolatot kialakítani, mert később komoly hátrányod lehet és a mentális egészséged is befolyásolhatja.
2021. febr. 2. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem volt barátnőm 21 éves koromban.Aztán egy év múlva a semmiből betoppant az életembe egy lány és megismerhettem a mindent elsöprő szerelem érzését.Viszont,ahogy a kettes is írta,nagyjából egy befosott kisfiúként viselkedtem,nulla önbizalommal,teljesen tapasztalatlanul,így egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a helyzettel.Nem is tartott sokáig a kapcsolat,de hosszú időre mély nyomot hagyott bennem.A nők többsége nem akar tanítónéniset játszani,nekik egy kész,magabiztos férfi kell aki tudja hogy mit akar és úgy tud velük bánni ahogyan azt ők szeretnék.A magabiztossághoz pedig értékes tapasztalatokon keresztül vezet az út.A semmire nem lehet magabiztosnak lenni,persze lehet játszani a kemény gyereket,de csak egy bohóc leszel akit kiröhögnek a csajok.Majd amikor érzed ahogy a punci rángat a farkad körül mert jól megdugtad a nődet majd onnantól nem fogsz hülyeségeken görcsölni,nyugodt,felszabadult,magabiztos leszel a másik nem társaságában,mert tudod,hogy mit vagy képes nyújtani nekik és nincs miért aggódnod.De odáig el kell jutni.Szóval az van,,hogy élned kell a lehetőségeiddel,nem szabad a nagy ő-re várni mert neki nem egy huszonéves kisfiú kell hanem egy igazi férfi.És ha te nem tudsz az lenni akkor majd lesz helyetted valaki más.Az élet farkastörvényei a párkapcsolatok terén is érvényesek,a romantikus álmodozás helyett önmagad tudatos fejlesztésén keresztül vezet az út a sikerhez,amely úton pedig jobb időben elindulni,mert nem lehet tudni,hogy az mennyire lesz hosszú.
2021. febr. 2. 15:15
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Én is 21 vagyok de nekem már nincs senkim. Ha úgy nézzük ugyanabban a cipőben járunk. Én 18 voltam mikor megtetszettem egy lánynak és vegül egy 3 éves kapcsolat lett belőle. De mivel én soha nem kerestem úgy lányok társaságát ezért ilyen téren tapasztalatlan vagyok még de kezdek alakulni. Szakítás óta nekiálltam edzeni és egyre több pozitív visszajelzést kapok a másik nemtől. Úgyhogy neked is kell találnod valami elfoglaltságot. Kérdésedre válaszolva maximum annyiban baj hogy tapasztalatlan vagy. A nőknek viszont kell hogy egy férfi tudjon kezelni helyzeteket, tudjanak rá támaszkodni, hogy megvédje őket, és ami a legfontosabb hogy nőként kezelje őket. Ezt viszont nem lehet egyik napról a másikra megtanulni. Úgyhogy kapd össze magad és kezdj magaddal valamit. Ha nem nyitsz a világ felé nem fog semmi történni.
2021. febr. 2. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
96%

Kellene a tapasztalatszerzés. Hogy tudd mire van szükséged, és mi az amire nincs. Hogy észrevegyél bizonyos jeleket. Hogy ne dőlj be minden szép szónak, stb. És erre a tinikor lenne a legjobb kor, amikor még önfeledten ismerkedik az ember, ráadásul még sokat lehet válogatni, mert akkor még sok a szingli.

De tudok ellenpéldát is. Öcsém nem nagyon "csajozott". Nem volt barátnője, aggódtunk is, hogy agglegény marad. Aztán egy munka kapcsán megismerkedett egy lánnyal 33 évesen. 3 hónap múlva eljegyezte, ez egy októberi nap volt, következő tavasszal esküvő, mert útban volt a gyerek, és azóta most született a harmadik gyerekük.

Nagyon jól vannak, nagyon boldogok.

Szóval tényleg nem lehet tudni, de legyél nyitott, próbálj azért lehetőségeket teremteni az ismerkedésre.

2021. febr. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!