Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 21 évesen nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
21/F2021. febr. 2. 14:10
11/11 anonim válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok veled abból a szempontból, hogy én épp most a másik oldalon vagyok. A barátommal nemrég jöttünk össze, ő 22 és én vagyok az első komoly barátnője. Előtte volt több kapcsolatom is, és nagyon más most ezután, hogy úgymond nem tudja mit kéne csinálni velem. Az előző kapcsolatom vége káosz volt, ezért most inkább lelki kapcsolatra vágytam, mint testire, de azért jó lenne, ha jobban konyítana a dolgokhoz. Én türelmes vagyok, mivel szerintem megéri vele, de lehet, hogy nem minden lány ilyen. Már csak azért megdughatott volna egy két lányt random egyetemi bulikon csak hogy tudja hogy hogyan kell :DDDD Szóval egyáltalán nem baj, hogy még nem volt barátnőd, és találkozni fogsz olyan lánnyal, akinek szintén még nem volt barátja, vagy úgy gondolja, hogy így is veled szeretni lenni. Olyan ritka manapság egy szűz fiú, nekem jól esett az, hogy a mostani barátom velem feküdt le először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!