Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha 18 évesen még nem volt barátnőm és szűz vagyok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 13:52
1/20 anonim válasza:
Nem, miért lenne? :D
Én tökre így vagyok, mindenki tudja rólam, hogy soha nem vomt senkim, de soha nem piszkáltak még emiatt...
2/20 anonim válasza:
Nem. Az lenne a ciki, ha akaratod ellenére lenne kapcsolatod, csak azért hogy legyen.
3/20 anonim válasza:
Haverom 18 Szűz sose csókolózott és nem volt barátnője, semmi nincs benne nem gáz egyáltalán
Én pl 17évesen feküdtem le elsőnek és lett barátnőm
5/20 anonim válasza:
Nem gáz
Az gázabb, amikor egy csajnak/csajnak 14 évesen több barátja /barátnője volt, mint a csillag az égen.
16L
6/20 anonim válasza:
#5-ös vagyok
Elírtam xd
*Csajnak/srácnak
7/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Sőt, ez nagyon dolog, és szerintem jó pont is. 16.l
8/20 anonim válasza:
ha mást nem, abból láthatod, hogy nem gáz, hogy naponta felteszik itt ezt a kérdést :)
egyáltalán nem az. de ne is tőlünk, idegen válaszolóktól várd a megerősítést, inkább szedj össze valamennyi önbizalmat, éld az életed ahelyett hogy ezen pörögnél.
9/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ez téma egyáltalán! :O
10/20 A kérdező kommentje:
Igazándiból nem pörgök rajta, csak néhány napja foglalkoztatott a kérdés.
2020. jan. 12. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!