Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 18 évesen még nem volt barátnőm és szűz vagyok?

Figyelt kérdés

2020. jan. 12. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem. Csak ezen ne idegesítsd magad és ne menj bele olyan párkapcsolatba ami még kicsit is kényszer helyzet csak azért hogy megfelelj a társadalomnak mert az pszichésen nem fog jót tenni neked. Én 23 évesen is ezen frusztráltam magam. Nem voltam szerencsés ami idegesített meg a környezetemben is majdnem mindig téma volt hogy miért nincs senkim stb... lehetett volna de nem éreztem igazinak a dolgot akikkel randizgattam. Akivel meg jól éreztem volna magam és úgy éreztem hogy lenne is értelme azzal nem jött össze. Aztán kényszerből belementem egy ilyen kapcsolatba egy olyan lánnyal jöttem akkor össze akivel nem is éreztem igazán jól magam. Oké hogy aranyos kis csaj volt, csinos is volt, de a stílusa nem igazán győzött meg, meg ő komolytalanul állt mindenhez. Nem volt jó 3 hónap után szakítottam is vele mert nem is szerettem igazán. Azt is bántam hogy lefeküdtem vele mert nagyon nem olyan volt ahogyan azt elképzeltem és vártam volna. Sokáig ez is nyomasztott engem hogy kényszerből mentem bele ebbe és az első szexuális élményeimre sem vagyok emiatt büszke. Persze 26 évesen rátaláltam az igazira, teljesen véletlenül, pont akkor amikor nem számítottam rá és sokan mondják hogy a szerelem mindig váratlanul jön. Ez igaz is az én esetemben. Azóta is együtt vagyunk, boldog vagyok vele, már tervezzük az összeköltözést eddig még erre nem igazán tudtunk sort keríteni, leginkább anyagi és más egyéb problémák miatt is. Meg ő eleve messze dogozik 4 napot dolgozik akkor ott is száll meg 4 napot meg itthon van. Most úgy néz ki talált egy közelben lévő helyet hasonló lenne a munka de 8 órába és simán betudna járni. Arra várunk hogy ez neki összejöjjön jövő hónapban kezd ha minden igaz. Akkor a próbaidőt még megvárja hogy hogy fog alakulni mennyire fog neki megtetszeni a munka, és persze 3 hónap után fog kapni egy béremelés szerűséget ahol már azt a pénzt fogja megkapni amit ténylegesen keresne. Most így próbaidőre is elég jó alapbért ígértek neki. Ha a végleges alapja meglesz és arra jönnek majd az éves emelések akkor az jó lesz így ha úgy is lesz persze. Majd meglátjuk hogyan alakul.
2020. jan. 12. 17:01
 12/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem gáz,de hátrány az biztos
2020. jan. 12. 18:03
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Hogy érted azt, hogy hátrány?
2020. jan. 12. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Nem gáz, és szerintem nem is hátrány.

Az én bátyám 21 éves és neki se volt még barátnője.

Majd lesz ha igazán szerelmes leszel. :)

16/L

2020. jan. 12. 18:47
 15/20 anonim ***** válasza:
89%

Igaz en 17vagyok, de nekem is volt egy ilyen fajta agymenésem és aggodtam, kerdest is irtam ki, elkezdtem pasit keresni magamnak stb. de ez elmult es rajottem higy egyaltalan nem gaz es nem is probalkoztam mar. És ekkor nem régen, megismertem egy fiut es osszejottunk, pont amikor nem is probalkoztam, hat nem ironikus?! Szoval calm down, ha itt lesz az ideje elfog jonni az a csaj aki beléd szeret és minden happy lesz, persze mivel te fiu vagy, igy te kezdemenyezel ezt ne feledd!!

L

2020. jan. 12. 22:25
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
Egy időben én is sokat aggódtam emiatt, aztán rájöttem, hogy nekem is kell tennem magamért valamint, meg már úgy vagyok vele, hogy majd a Jóisten hozza össze ezeket szerencsésen. Mert a jó kapcsolatok ahol hűség és kölcsönös szeretet van tényleg az élet nagy áldása. Szóval ima és munka, a többi meg majd jön amikor ahogy jön. Aggodalom mentesen, mert az csak őrli az embert.
2020. jan. 13. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz, majd amikor megérkezik az, akivel tényleg jól érzed magad, akkor hidd el sokkal jobb lesz. Csak azért ne gyere össze valakivel, hogy "legyen valaki". És mindenkinek egyéni hogy mikor lesz barátja /barátnője, ezen semmi ciki nincs, keresd az igazit :D
2020. jan. 14. 00:23
 18/20 anonim ***** válasza:
89%

Ha gáz, ha nem gáz, én már leszrom hogy ki mit gondol rólam.

19F

2020. jan. 16. 23:29
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem, csak vigyázz rá, hogy ne érjenek hozzád más emberek
2020. jan. 16. 23:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Én is,de én még nem is csokoloztam

24L

2020. jan. 20. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!