Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A barátnőm olyan boldog az új...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm olyan boldog az új párjával, örülök is nekik. De elszomorít egyben hogy én egyedül vagyok lassan 20 évesen kapcsolat nélkül. Mit tegyek? (Nem volt még)

Figyelt kérdés

Nem a külsőmmel van a baj, voltak kalandjaim, de egyikkel sem lett komoly (legtobb esetben en nem akartam) nagyon szeretem a baratnom es parjat es nagyon boldogok

Nekem is ugy hianyzik egy kapcsolat... sokan szeretnek, sok haver baratom van az ellenkezo nembol is de...megis miert ez a sorsom?

Foglalkozok onfejlesztessel, nagyon nyitott kozkedvelt lanynak mondanam magam. Ertekeim a helyen gondolom...megis miert nem vagyok eleg jo egy embernek aki hozzam is illik? En miert nem talalom a parom? Masoknak olyan konnyen megy...kapcsolat kapcsolat után..

2020. máj. 17. 00:00
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Sajnos előfordul ilyen :/

De hidd el, találni fogsz valakit, akivel kialakul majd valami^^

Bár lehet, hogy lassan 20 vagy, de azért még előtted van az élet, hidd el :D

Lesz majd valaki, az idő megoldja úgyis

2020. máj. 17. 00:20
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el a kapcsolat kapcsolat hátán se jó

Én most lettem kidobva megint, én 27 éves lány vagyok. Van saját házam autóm jó munkám,főzök, mosok, takarítok de mégse vagyok elég jó...

Én feladtam,de te ne add fel fiatal vagy! Ne keseredj el.

2020. máj. 17. 01:09
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

20 évesen miért gondolod pozitívnak a "kapcsolat kapcsolat után" attitűdöt? Pont, hogy az a nem normális, kötődési zavart jelez, ugrálni egyikből a másikba, anélkül, hogy megtanulna az illető egyedül is ÉLNI.

Ahogy írtad, kalandjaid voltak, tehát nincs veled semmi baj, a megfelelő tapasztalatok ezáltal megvannak, de csapongás helyett te már éretten tudsz majd egy felnőtt kapcsolatba kezdeni, ha itt lesz az ideje.

Ez egyáltalán nem hátrány, sőt.

2020. máj. 17. 02:00
 4/10 anonim ***** válasza:
8%

Túl magas a mérce, gondlom az elvárásaidnak egyik "jelentkező" sem felelne meg.

Az írásodból kissé érződik a túlzott ego.

2020. máj. 17. 04:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, elvárások, mert tudom milyen partnerre lenne szükségem. Az miért ego ha nem jövök össze minden jött menttel és nem akarom az ő idejüket/érzéseiket feleslegesen áltatni? Kedves utolsó gondolkodj már. Jobb lenne ha kihasználnám őket?:)
2020. máj. 17. 10:28
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Lány vagy kérdező?
2020. máj. 27. 01:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen
2020. máj. 27. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nagyjából ugyan ez volt a helyzet a mostani párommal, csak jelen esetben ő a fiú a történetben :)

Mi már kb 2 éve voltunk barátok, amikot összejöttünk durván 5 hónapja. Sose értettem miért nem jött össze neki senkivel sem, még rövid távra sem. Nagyon rendes fiú volt, 18 éves kora óta ismerem és nem fért a fejembe miért van szegény egyedül. Mindig nyugtattam, hogy majd eljön neki az igazi, csak várni kell. Kiderült, hogy a sors picit vicces kedvében volt, mert én lettem az az igazi, akiről beszéltem neki :)

Tavaly Novemberben szakított velem volt barátom (majd 2,5 évet voltunk együtt) és rá nem sokkal összejöttünk mostani párommal. (Nem terveztem kapcsolatot, így jött, de életem egyik legjobb döntése volt)

A történet moráája: tényleg eé fog jönni a megfelelő ember, amikor készen fogsz rá állni. Ne add fel, és ne görcsödködj ezen. Sok sikert kívánok! :)

2020. máj. 30. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Én ismerkednék a kérdezővel, de nekem vissza sem ír, ahogy senki sem... Szerintem ronda fiúnak nem lehet barátja... Ha jól néznék ki, akkor biztos már lenne barátnőm, de nekem így sosem lesz, mert egy lánynak sem vagyok az esete a kinézetem miatt....
2020. máj. 30. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is gondoltam sokszor amíg nem volt. Vagy amikor lett, akkor vele mi táv kapcsolatban voltunk, és az egyik barátnőm a párjával meg együtt lakott már 17 évesen.

Aztán elkezdett mesélni olyan dolgokat, amik arról szóltak, hogy bántja őt és nem foglalkozik vele.

Most már mondjuk nem tudok ilyenről, (még mindig együtt vannak) , na de a lényeg hogy nem minden olyan jó amilyennek látszik.

Mondjuk én szeretem a párom, boldog is vagyok vele, de most is olyanok derültek ki, ami szíven ütött (nem halálos bűn a szememben de mégis fáj)

Akkor van a másik barátnőm, neki szinte mindig volt barátja de mind ott hagyta, pedig szerintem szép lány, nincs rossz alakja, jószívű is. És mégis. Pedig a látszat az az volt, hogy tök jól megvannak.

Ezek szerint a pasik részéről mégsem volt az az életre szóló jó.

Lényeg a lényeg, nem minden az aminek látszik. Lehet hogy Te később találod meg életed párját, de lehet hogy az tartós lesz és nem csak pár hónapos, vagy pár éves.

2020. jún. 7. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!