Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs 16 évesen barátnőm? (Többi lent)
16 éves fiú vagyok, és hát elég csúnya, mert nem vagyok nagyon kigyúrva meg hát az arcom is elég csúnya. Egy kicsit más vagyok szerintem mint a korombeliek, mert én egy nyugis természetű fiú vagyok, nem járok bulizni, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Sokszor megkapom, hogy olyan túl jó gyerek vagyok azért nincs barátnőm. Számomra nem fontos a külső, én csak a belső értékeket nézem. Hol rontom el szerintetek, miért nincs barátnőm?
Próbálkozok de nem kellek senkinek. Szerintetek lesz az életben valaki akinek befogok jönni?
Ne görcsölj rá, még fiatal vagy. Majd jön amikor jönnie kell.
Ameddig nem fogadod el magad, és nem szereted meg mindenedet, addig ne várd, hogy más szeressen. Nekem mindig ezt mondták, és szerintem valamennyire igaz.
Ne akarj annyira kapcsolatot, de erőltesd, csak élj és fejleszd magad. Ha nem vagy elégedett a kinézeteddel, tegyél ellene.
16 évesen nem létszükség még a párkapcsolat, nem vagy elkésve semmivel. Idővel rád talál a megfelelő, hidd el.
Nincs szükséged barátnőre 16 évesen. Minél jobban akarsz annál kevésbé lesz.
Csak legyél szociális aztán alakul.
Fiatal vagy, előtted az élet. Láthatatlanba heteroszexuális férfiként azt mondom, nem vagy csúnya! Ez jutott neked a több milliárd lehetőségből, és ugyanolyan értékes vagy, mint a többi ember. Fogadd el magad, hisz ha őrlődsz, attól nem lesz jobb, csak az önbizalomhiány látszódik rajtad, ami miatt nem sikerül párkapcsolatot kialakítanod, hisz evolúciósan a lányok arra törekednek, hogy olyan férfi mellett legyenek, akire felnéznek. Ezen kívül lehetnek egyéb problémáid is, mint például a megfelelő kommunikáció hiánya. De ne feledd: semmi sem lehetetlen.
Az elmúlt napokban fedeztem fel a Halott Pénz - Élnünk kellett volna című számot, és a klip alatt az alábbi bejegyzés tetszett meg, és pont neked szól:
"Szerintem a klip a kapucni mögé bújóknak szól. Azt üzeni, hogy ha az önbizalomhiány és a félelmeid miatt nem mersz élni, akkor megvernek, rád akaszkodnak és mindent a szemed elől fognak elvenni. Erről sem a "lány", sem a "szerelő" nem tehet. Ameddig nem vállalod a felelősséged, ameddig nem vállalod fel magad és nézel szembe a félelmeiddel, addig nem lesz se csók, se barát, se örömteli naplemente a vízparton... Persze csak szerintem..."
Sok sikert kívánok! Ha egyéb segítség is kéne, keress privátban! :)
*4-es vagyok
És ahogy mondták előttem: nem vagy elkésve, és fejlődj! Az életben lesznek sokkal nagyobb problémák is, és talpraesettnek kell lenni. Az élet egy aréna, és a gyengéket eltiporják. A nők az olyan férfit szeretik, akin érzik, hogy nélkülük is boldog életet tudna élni, és nem csak az adott nőtől függ.
Odáig semmi gond sincs azzal, hogy nem vagy rossz fiú, csak magadat nem előnyös elhanyagolnod mint belsőleg mind külsőleg sem.
Nagy valószínűséggel különcebb csajokkal fogod megtalálni a közös nevezőt, akik szintén valamilyne módon kilógnak egy kicsit a megszokottól.
Próbálkoznod kell és ügyelni saját magadra, hogy szerinted milyen téren lehetnél jobb az ismerkedésben, de valójában rá kell jönnöd arra, hogy hogyan tudsz érvényesülni a magad módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!