Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs 16 évesen barátnőm? (Többi lent)
16 éves fiú vagyok, és hát elég csúnya, mert nem vagyok nagyon kigyúrva meg hát az arcom is elég csúnya. Egy kicsit más vagyok szerintem mint a korombeliek, mert én egy nyugis természetű fiú vagyok, nem járok bulizni, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Sokszor megkapom, hogy olyan túl jó gyerek vagyok azért nincs barátnőm. Számomra nem fontos a külső, én csak a belső értékeket nézem. Hol rontom el szerintetek, miért nincs barátnőm?
Próbálkozok de nem kellek senkinek. Szerintetek lesz az életben valaki akinek befogok jönni?
Az összes 25+ éves incel itt kezdte a pályafutását...
Tudom, ez nem nyugtat meg, de ez van. Csesztetnek is a külsőd miatt, vagy csak magadat gondolod rusnyának? Mert ha nem csesztetnek, akkor nem vagy rusnya. Ha csesztetnek, akkor nagy eséllyel leszel incel. Hazudjon bárki bármit...
Vannak problémák, de leginkább a fejedben. Elég baj, ha azt gondolod, hogy az te mássá, hogy te nem bulizol, nem cigizel, nem iszol. Ettől nem leszel szent, ellenben a túl jó gyerek vagy jelző nem éppen előnyös. Én ezt általában azokra használom, akikről messzriől látszik, hogy erősen a szendszűz kategóriába tartozik.
Ja, és nekem is volt idő, amíg azzal nyugtattam magam, hogy én más vagyok, mint a többiek. Hát faszt, amint bekerültem egy normális társaságba, már nekem se okozott gondot, hogy ha olyan van, akkor igyak és bulizzak.
Szóval gondolkozz el, hogy miben mások azok, akik nem a jó gyerek kategóriába tartoznak, és hogy mik azok a dolgok, amik neked is az előnyödre válhatnak ezekből
Nézd meg ha tudsz angolul:
Jordan Peterson: Guys who are too nice? Good luck.
És hasonlókat.
Fejleszd magad, légy férfiasabb és akkor kívánatos is leszel.
Törődj a külsőddel is, az egy hazugság hogy nem számít.
Főleg ezt a Nice guy "túl rendes srác" témában keresgélj, szerintem ez lehet a helyzet.
(Ha nem tudsz angolul az is egy jó kezdet, hogy abban is fejleszted magad)
A barátom pár hónapja ugyanilyen leírást írt volna magáról valószínűleg. Állítása szerint ő már belenyugodott az örök szingliségbe. Erre itt vagyok én, és imádom őt, 3 hónapja vagyunk együtt, minden csodás vele.
Mindenki mást tart attraktívnak. Nekem a "jó fiúk" sokkal jobban bejönnek, és ezzel nem vagyok egyedül. A külső pedig szubjektív. Kinek mi jön be. Ha nme vagy megelégedve magaddal, kezdj valamit a külsőddel, sprotolj, vagy valami. De ezt ne a lányokért, hanem önmagadért.
Kérdező én is ilyen voltam 16 évesen, jó tanuló, szorgalmas, segítőkész, szüleim is normális, most közel a 26hoz mondom, szűz vagyok, nem csókolóztam semmi esélyem a nőknél.
Tehát vagy változz meg, mert így majd úgy jársz mint én. Én abban bízok, hogy 30-40 felett elvált anyukák gyerekkel, majd jó leszek apapótléknak.
Amúgy átlagos, vagy inkább ez alatti külsővel esélytelen párt találni.
Szóval TE ne rontsd el az életed. Változz meg, az a baj 25 évesen nincs tapasztalatom, akkor ez egy spirálba kerül az ember, ekkor már nem nagyon tanítják az embert a nők.
Ilyenkor már elég gáz, hogy még lánynak se fogtam meg a kezét.
Ma a jó ember, nem jó külsővel bukfenc.
Én is vagy több száz lánynál próbálkoztam, de semmi.
Tudom, könnyű mondani, de az embernek fejlődnie kell. Nem egy ismerősöm van, akinek csúnya barátja van. (Bár nem szeretem kategorizálni kinézet szerint az embereket, mert senki nem tehet arról hogyan néz ki.)
Sokat beszélgettem ezekkel a lányokkal, és azt mondták, hogy a magabiztosság, a humor és egyéb tulajdonságok miatt kedvelték meg az illetőt. Plusz pont, ha érdeklődsz bizonyos hobbik, tevékenységek iránt, ami egy lánynak bejön és ő is szereti csinálni. Például mindketten szeretitek az irodalmat, és jót tudtok róla beszélni. Ezen kívül az is fontos, hogy a férfi HOGYAN kommunikál, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!